Dodatečná registrace žáků do 1. ročníku 2024/25


Dodatečná registrace žáků do prvního ročníku 2024/2024, bude probíhat na naší škole ve čtvrtek 16. 5. 2024 od 12,00 do 17,00. (Jedná se o žáky, kteří nebyli přijati do své spádové školy na základě losování.)

K registraci se prosím dostavte s dítětem.

Potřebné doklady: doklad totožností, rodný list dítěte, v případě cizinců doklad o povolení k pobytu.

Čarodějnický rej (ŠD 30.4.2024)


Vychovatelky ze školní družiny připravily pro děti zábavné odpoledne se soutěžemi, maskami, kostýmy a tancem. Před zahájením proběhlo společné focení. Pak jsme se všichni seznámili s tradicí pálení čarodějnic a Filipojakubské noci, která se odehrává v noci z 30. dubna na 1.května. Děti si vyzvedly kartičky s obrázky a mohly v prostorách školní družiny začít plnit úkoly na 10 stanovištích. Například : Úklid doupěte, Doskoč pro dračí vejce, Let Nimbusem 2000, Příprava kouzelného lektvaru a jiné. Za splněné úkoly na stanovištích všichni dostali Výuční list řemesla čarodějnického a lízátko. Poděkování patří všem, kteří si připravili pěkné masky a kostýmy v podobě pohádkových bytostí (čarodějnic, víl, princezen, černokněžníků, rytířů, draků,...). Další poděkování a sladká odměna patří starším žákům za pomoc na stanovištích.

Fotogalerie

Seznam přijatých žáků do 1. ročníku školního roku 2024/2025


ZDE

Výběrové řízení "Výměna vnitřních dveří"


Zadavatel: Základní škola Zárubova v Praze 12 vyhlašuje výběrové řízení na zakázku malého rozsahu. Podrobné informace ZDE

Pátrací hra s policistou ČR II (ŠD 25.4.2024)


Podruhé děti a vychovatelky ze školní družiny navštívil por. Bc. Jan Holub. Tentokrát nás přivítal na školní zahradě jako dopravní policista z 80. let. Seznámil nás s prací policisty té doby a názorně ukázal uniformu a potřebné pomůcky (např. zastavující terč, ukazovátko). Naučné vyprávění bylo zaměřené na dopravní výchovu (jak se správně přechází silnice, co je to zebra, brzdná dráha, semafor). Potom si děti s panem policistou vyzkoušely uhodnout správný směr podle ručního semaforu a ukazovátka. Pátrací hrou bylo tentokrát hledání rozfoukaných dopravních značek po školní zahradě, které byly po nalezení popsány a vysvětleny. Na závěr všichni dostali hru S Tesíkem bezpečně, kartičku Polda radí malým cyklistům a reflexní přívěšek Medvídek. Opět jsme panu policistovi poděkovali potleskem za zábavné odpoledne spojené s ponaučením, jak se správně a bezpečně chovat na silnici. Od pana por. Bc. Jana Holuba máme přislíbenou další návštěvu. Už se moc těšíme.

Fotogalerie

Hravé počítání (ŠD 18.4.2024)


Děti ze školní družiny si tentokrát procvičily zábavnou formou kvízu znalosti z matematiky. Například doplňovaly a porovnávaly čísla a znaménka, tvořily matematické příklady, hledaly ukrytá čísla. Vzájemně si ve smíšených skupinkách všichni pomáhali. Při vyhlášení ti nejlepší získali diplom a sladkou odměnu. Ostatní pak za snahu dostali malou sladkost. 

Fotogalerie

Jaro (ŠD duben 2024)


Hned po velikonočních svátcích děti ze školní družiny kreslily obrázky na téma "Jaro". Obrázky byly vystavené v herně a postupně dětmi ze všech oddělení obodované. Na společném vyhlášení ti nejlepší získali diplom a sladkou odměnu. Ostatní za snahu malou sladkost. Obrázky vítězů jsou vystavené na společné nástěnce školní družiny.

Fotogalerie

Zdravíkova stezka (ŠD 4.4.2024)


V rámci preventivního programu školní družinu navštívily lektorky ze Státního zdravotního ústavu, aby pro děti připravily "Zdravíkovu stezku". Nejprve nás přivítaly a seznámily se Zdravíkem. Pak se všechny děti rozdělily do čtyř skupin. Každá skupina průběžně plnila na 4 stanovištích různé úkoly. Měla svůj pracovní list, kde za splnění dostala razítko. Na 1. stanovišti Čisté ruce například děti házely plyšáka bacila do krabice. Na 2. stanovišti Pestrá strava sestavovaly pyramidu stravy a zdravou svačinku. Na 3. stanovišti Zdravé zoubky si vyzkoušely správné čištění. A na 4. stanovišti Bezpečně bez úrazů společně ustrojily medvídka na bezpečnou jízdu na kole. Na závěr skupinky luštily Zdravíkovu hádanku. Všichni při rozloučení a poděkování za naučné a zábavné odpoledne dostali odměny (např. pravítka, vystřihovánky, skládačky, omalovánky). Do oddělení potom i karty Žlutý Petr, pexeso a létající talíř.

Fotogalerie

Loučíme se se zimou, vítáme jaro (ŠD 22.3.2024)


Děti ze všech oddělení školní družiny spolu s vychovatelkami a Moranou se vydaly k Modřanskému potoku, aby se společně rozloučily se zimou a přivítaly jaro. Nejprve jsme se seznámili s touto tradicí a vyrobili si ze suché trávy malé Moranky, které jsme pak hodili do potoka a tím se rozloučili se zimou. Jaro jsme přivítali říkankou "Přišlo jaro do vsi".

Fotogalerie

Informace ŠJ


Z důvodu technické chyby na systémech České spořitelny není možné stahovat výpis přijatých plateb od 22.3.2024. Peníze zaslané ŠJ na účet budou připsány strávníkům bez prodlení po jejím odstranění.

Za komplikace se omlouváme ŠJ

Informace MČ - Konkurs


MČ Praha 12 vyhlášuje konkursní řízení na ředitele/ředitelku Základní školy Montessori v Praze 12, viz příloha ZDE.

Uzávěrka pro přihlášky je 3. 5. 2024 do 12:00 hodin, předpokládaný nástup k 1. 7. 2024.

Pátrací hra s policistou ČR (ŠD 21.3.2024)


Děti a vychovatelky ze školní družiny po delší době navštívil por. Bc. Jan Holub. Na školní zahradě pro všechny připravil pátrací hru. Přivítal nás jako detektiv z roku 1930. Vyprávěl o práci v Muzeu policie Praha, o práci policistů, detektivů a četníků té doby. Názorně ukázal průkaz, výzbroj a další důležité pomůcky. Otevřel starý případ "Záruba" a popsal, co se tenkrát stalo. Děti byly zapojeny do pátrací akce. Měly najít v prostorách školní zahrady pušku, 20 nábojnic, botu ztracené Barborky a lup z kolínské cukrárny. Nalezené nábojnice a bonboniéru si děti za odměnu mohly nechat. Ostatní za snahu dostali kartičku Muzea policie Praha. Za zábavné odpoledne spojené s ponaučením o bezpečném chování panu por. Bc. Janu Holubovi děkujeme a těšíme se na další setkání.

Fotogalerie

Mudrlantské odpoledne (ŠD 14.3.2024)


Další čtvrteční odpoledne si děti ze školní družiny ve smíšených skupinkách zábavnou formou procvičily znalosti z českého jazyka. Tentokrát na téma "Povolání, práce dospělých" (spojovačky, přesmyčky, přiřazování, doplňovačky, pravopis a jiné). Na společném vyhlášení skupinky s největším počtem bodů získaly diplom a sladkou odměnu. Ostatní pak za snahu diplom a malou sladkost.

Fotogalerie

Zdravé zuby (ŠD 6.3.2024)


Děti si opět procvičily a zopakovaly zábavnou formou kvízu znalosti o lidském chrupu a o tom, jak správně pečovat o zuby. Na školním hřišti vytvořily smíšené skupinky, aby si vzájemně pomáhaly. Při vyhlášení ti, co získali největší počet bodů, dostali diplom a balíček žvýkaček. Ostatní byli za snahu oceněné diplomem a žvýkačkou.

Fotogalerie

Kroužek INLINE bruslení


I v druhém pololetí je možnost využití kroužku INLINE bruslení na naší škole.

Podrobné informace ZDE

Masopustní karneval (ŠD 29.2.2024)


Vychovatelky školní družiny pro děti již tradičně připravily zábavné odpoledne se soutěžemi, maskami a tancem. Nejprve jsme se všichni seznámili se zvyky a tradicemi tohoto masopustního období. Každý pak dostal kartičku se zvířátky, aby mohl v prostorách školní družiny plnit úkoly na 10 stanovištích. Úkoly byly zaměřené na pohybové aktivity (např. klokaní skákání, ptačí tanec, opičí lezení, pštrosí běhání, žirafí mlsání a jiné). Na závěr masopustního veselí děti získaly diplom a sladkou odměnu. Poděkování patří všem, kteří si připravili velmi pěkné masky v podobě filmových a pohádkových bytostí, superhrdinů - Spidermanů, Supermanů, Červené Karkulky, víly Zvonilky, rytířů, princezen, kočiček, draků a dalších postav. Také děkujeme starším žákům, kteří pomáhali na stanovištích.

Fotogalerie

Družina hledá talent (ŠD 22.2.2024)


Po roce jsme se všichni sešli v herně školní družiny, abychom shlédli zábavný program "Družina hledá talent", který nám připravili vychovatelky spolu s účinkujícími a porotou. Tentokrát nás přivítala paní vychovatelka s Františkem, kteří nás provázeli celým programem. Na začátku se nám představila i porota v zastoupení dětí z každého oddělení a paní vychovatelky. Udělovaly se body v rozmezí 1 - 5. Děti si připravily pěkná vystoupení. Předvedly nám hru na flétnu, sólový i skupinový zpěv, zpěv s tancem, moderní tanec, ale i počítání těžších příkladů. Na závěr jsme účinkujícím poděkovali velkým potleskem. Na společném vyhlášení všichni dostali diplom a sladkou odměnu. Poděkování patřilo i dětem, které pomáhaly při bodování a podílely se na přípravách akce.

Fotogalerie

Kolekce oblečení


Nechali jsme si jako škola vytvořit vlastní volnočasovou školní kolekci oblečení, kterou je možné si aktuálně pořídit na našem e-shopu zde:

https://www.kraloveskoly.cz/zarubova/

Objednávání je již spuštěno a bude možné až do 13.3.2024. Tento den se e-shop uzavře, objednané zboží půjde do výroby a následně se odešle přímo k Vám. Proto neváhejte, pokud si chcete pořídit svůj kousek ze školní kolekce.

Sběr papíru


Ve dnech 4. 3. - 8. 3. 2024 proběhne sběr papíru.

Prosíme rodiče a žáky, kteří mají papíru velké množství, aby ho před školu přivezli nejlépe do půl osmé, než začnou chodit se sběrem děti a začne se tvořit fronta u váhy. Sběr je lépe mít  PEVNĚ SVÁZANÝ a pokud máte možnost i zvážený.Vyhnete se tak čekání na váhu.

Děkujeme.

"TAHÁK" pro podávání přihlášek na SŠ


Přehledné informace o podávání přihlášek ZDE.

Bílá zima (ŠD leden 2024)


Na začátku ledna se děti ze všech oddělení školní družiny zúčastnily další společné akce - výtvarné zpracování “Bílá zima”. Děti nakreslily pěkné obrázky, které byly vystavené v herně a postupně je všichni obodovali. Na společném vyhlášení ti nejlepší získali diplom a sladkou odměnu. Ostatní za snahu malou sladkost. Obrázky vítězů jsou vystavené v prostorách školní družiny.

Fotogalerie

Balíček Pražana 2024


Hlavní město Praha usnesením Zastupitelstva hl. m. Prahy č. 5/67  umožnilo pokračovat v čerpání finanční podporu školám a školským zařízením zřízenými hlavním městem Prahou, městskými částmi, státem anebo církevním zřizovatelem na zmírnění dopadů inflace pro pražské domácnosti. Škola může na základě rozhodnutí ředitele umožnit nárokovému žadateli zapsanému do školy ke vzdělávání nebo k zájmové činnosti, či ke stravování čerpat podporu v podobě prominutí vybraných úplat na stravné, na provozovanou zájmovou činnost nebo umožní nárokovým žákům nepřímo čerpat podporu s tzv. fondu solidarity.

  1.  Žádost o PROMINUTÍ ÚPLATY (STRAVNÉ, ŠKOLNÍ DRUŽINA, ŠKOLNÍ KLUB) ke zmírnění dopadů inflace na domácnosti v Praze pro rok 2024 – viz.níže.
  2. Žádost o příspěvek z FONDU SOLIDARITY (ŠKOLA V PŘÍRODĚ, LYŽAŘSKÝ KURZ, VÍCEDENNÍ VÝLETY, ÚPLATA ZA KROUŽKY POŘÁDANÉ ŠKOLOU) v rámci opatření ke zmírnění dopadů inflace na domácnosti v Praze pro rok 2024 – viz níže.

Postup podání žádosti:

  • Žadatel, který žádost podává (v případě nezletilosti žadatele zastupuje zákonný zástupce), musí mít bydliště na území hl. m. Prahy (bydliště žáka).
  • Žádost podává žadatel ředitelce školy na předepsaném formuláři. Žádosti jsou přijímány prostřednictvím schránky – (schránka umístěna na sloupu u hlavního vchodu), poštou nebo elektronicky datovou schránkou ( drsmuh3 ), (nelze žádat zpětně, tzn. například stravné 12/2023)
  • Termín přijímání žádostí je stanoven do 8. února 2024.
  • O rozhodnutí, zda bylo žádosti vyhověno nebo nevyhověno, v přiměřené lhůtě ředitelka školy vyrozumí žadatele. V případě, že bylo žádosti vyhověno, ředitelka školy uvede, od jaké doby je konkrétní úplata prominuta.Rozhodnutí si žadatel vyzvedne v sekretariátu školy do konce příslušného kalendářního měsíce.

  Podmínky pro podávání žádosti o prominutí úplaty a žádosti o příspěvek z fondu solidarity v rámci opatření ke zmírnění dopadů inflace na domácnosti v Praze pro roky 2024 – ke stažení ZDE

Žádost o prominutí úplaty ke zmírnění dopadu ZDE

Žádost o příspěvek z fondu solidarity ZDE

Kroužky


I v druhém pololetí je možné na naší škole využít nabídky společnosti Kroužky. Je spuštěno přihlašování do kroužků na II. pololetí a zároveň o jarních prázdninách lze využít příměstské tábory pro děti.

Info leták ZDE

Info příměstské tábory ZDE

Den otevřených dveří v 1.třídách


Vážení rodiče a milí budoucí prvňáčci,
srdečně vás všechny zveme na Den otevřených dveří na naší škole, který proběhne v 16. 1. 2024 v době od 8.00 do 9:40 hodin.

Vánoční pohádka, Ježíšek ve školní družině ŠD 19.12.2023


Do školní družiny zavítal Jakub Plzák z Divadélka Šneček, aby nám zahrál pohádku od B. Němcové "O Zlatovlásce". Humorný příběh s loutkami se všem líbil. Děti byly zapojené i do děje pohádky. Po skončení představení jsme se u stromečku seznámili s tradicemi vánočních svátků a společně jsme si zazpívali koledy. Pod stromečkem jsme našli dárky, které jsme postupně rozbalovali. Dostali jsme spoustu zajímavých didaktických a společenských her od firmy Albi, jak do herny, tak i do oddělení. Každý si pak ještě odnesl vánoční ozdobičku a čokoládový bonbon.

Fotogalerie

Volná místa


ZŠ Zárubova v Praze 12 přijme ihned či později:

  • učitele/ku s aprobací AJ na plný úvazek
  • speciálního pedagoga/-ožku na 0,5 úvazku (na plný úvazek možnost doplnit)
  • Asistent/-ka pedagoga

Kontakt: Mgr. Bolfová,  e-mail: reditel@zs-zarubova.cz, tel.: 605467692

Přijďte se podívat! - publikace MČ


Publikace o základních a mateřských školách zřizovaných MČ Praha 12 pro školní rok 2024/2025.

Informační brožura ZŠ - ZDE

Informační brožura MŠ - ZDE

Informace ŠJ


Upozorňujeme strávníky, že z technických důvodů může docházet do konce ledna ke změnám v jídelníčku.

Děkujeme za pochopení

Malování barvami na bavlnu (ŠD 22., 23.11.2023)


Ve školní družině proběhly netradiční výtvarné dílny, kde si děti mohly podle své fantazie barvami na textil namalovat obrázky na nákupní tašku, penál, batoh nebo chňapku. Všichni nadšeně tvořili i z pocitu, že si odnesou domů svůj výrobek nebo dárek pro svého blízkého.

Fotogalerie

Barevný podzim - výtvarné zpracování (ŠD listopad 2023)


Tentokrát děti ze školní družiny kreslily obrázky s podzimní tematikou, které byly vystavené v herně a všemi dětmi postupně obodované. Při vyhlášení vítězů ti nejlepší získali diplom a sladkou odměnu. Ostatní pak za snahu malou sladkost. Obrázky vítězů jsou vystavené na společné nástěnce školní družiny.

Fotogalerie

Pozvánka


Vážení rodiče a žáci,

zveme vás na Interaktivní koncert, který povede pan učitel Bárta, kde vystoupí kapela absolventů, školní sbor a další. Koncert se uskuteční 12.12. od 16:30 v učebně hudební výchovy.

Podrobné informace ZDE

Halloweenská párty (ŠD 31.10. 2023)


Nastal podzim a k tomuto ročnímu období patří Halloween a Památka zesnulých (Dušičky). Proto opět vychovatelky školní družiny připravily pro děti zábavné odpoledne s kostýmy a strašidelnými úkoly. Nejprve se všichni seznámili s tradicí těchto svátků. Potom děti v podobě upírů, kostlivců, čarodějů a čarodějnic, duchů, pirátů a jiných nadpřirozených bytostí plnily na devíti stanovištích úkoly. Například Frankensteinovu cestu, Pavoučí provlékání, Upíří tetování, Strašidelné skládání a jiné. Stanoviště navíc bylo pro ty, kteří si chtěli pořádně zatančit. Na závěr všichni dostali Ocenění za statečnost, sladkou odměnu a velkou pochvalu za pěkné masky a kostýmy. Poděkování patří žákům 3. a 4. tříd, kteří pomáhali na stanovištích. Halloweenské odpoledne se všem moc líbilo.

Fotogalerie

Leť, vlaštovko, leť ! ( ŠD 19.10. 2023)


K podzimu patří odlet některých ptáků do teplých krajin. A tak si děti ve školní družině vyrobily vlaštovky a na školním hřišti si zasoutěžily o nejdelší let. Proběhlo semifinále mezi všemi třídami, finále, ale i rozstřel. Na společném vyhlášení všichni finalisté a vítěz získal diplom a sladkou odměnu. Ostatní pak za snahu malou sladkost.

Fotogalerie

Přírodovědný kvíz (ŠD 12.10.2023)


Děti ze školní družiny si zábavnou formou procvičily znalosti o přírodě (tajenky, přesmyčky, přirovnání a jiné). Ze všech oddělení vytvořily smíšené skupinky a vzájemně si pomáhaly. Při vyhlášení ti nejlepší získali diplom a sladkou odměnu. Ostatní byli za snahu také oceněni malou sladkostí.

Fotogalerie

Naše škola - výtvarné zpracování (ŠD září 2023)


Během měsíce září děti ze školní družiny nakreslily obrázky na téma "Naše škola". Všechny obrázky byly vystavené v herně a dětmi ze všech oddělení obodované. Na společném vyhlášení ti nejlepší získali diplom a sladkou odměnu. Ostatní za snahu malou sladkost. Vítězné obrázky jsou vystavené na společné nástěnce školní družiny.

Fotogalerie

Neleníme v zeleni (ŠD 21.9.2023)


Děti ze školní družiny si vyzkoušely jednu z několika stanovišť rozmístěných v lesoparku Kamýk, který nabízí sportovní vyžití (tělocvičnu v přírodě) na různých cvičebních prvcích v rámci projektu Neleníme v zeleni - RUČKOVÁNÍ. Všechny děti byly šikovné a snažily se ze všech sil tento cvik zvládnout.

Fotogalerie

Ukázková hodina JUDA (ŠD 15.9.2023)


Děti ze školní družiny se v malé tělocvičně zúčastnily ukázkové hodiny JUDA. Všichni se podrobně seznámili s tímto sportem a někteří si i tuto sportovní aktivitu mohli vyzkoušet.

Fotogalerie

Tematická setkávání ZŠ Zárubova


Srdečně Vás zveme na přátelská posezení s drobným občerstvením.

Přijďte se odreagovat sami nebo se svými dětmi

  • přihlašování přes následující odkazy, případně přes Bakaláře – pište vedoucímu dané dílny:

1)    Tvůrčí psaní – rozvoj kreativity II.

ČTVRTEK 19. ŘÍJNA 16,00 – 17,30

ZDARMA

Dílnu povede: Lucie Strejčková a Matěj Bárta

Letáček ke stažení ZDE

https://forms.gle/s2BbG4qYSPjuPs3s6

2)    Halloween – zdobení dýní

ÚTERÝ 24. ŘÍJNA od 16,00 (v případě velkého zájmu bude nabízen ještě termín 31.10.2023)

ZDARMA

Dílnu povede: Simona Fořtová

Letáček ke stažení ZDE.

https://forms.gle/PELvF9E47tNAa43eA

3)    Hudební aktivity pro rodiče s dětmi

ÚTERÝ 24. ŘÍJNA od 16,00 (v případě velkého zájmu bude nabízen ještě termín 31.10.2023)

ZDARMA

Dílnu povede: Matěj Bárta

https://forms.gle/oFP5CnhvhAumFZ8ZA

4)    Výtvarná dílna – dřevěné mandaly, barvy a zdobení + obrázky ze skleněných zbytků (jablonecká bižuterie)

PROSÍME RODIČE „DRUŽINOVÝCH DĚTÍ“, ABY SE PŘIŠLI ZAPOJIT V CO NEJVĚTŠÍM POČTU – „Tvoříme v družině“

ÚTERÝ 31. ŘÍJNA OD 16,00

CENA 150 Kč

Garant dílen: Lucie Strejčková (předpokládáme vyšší počet zájemců, dílny povedou různí lektoři)

https://forms.gle/Qs6mKh4s4PdC2cAQA

Ukázka mandaly ZDE

Ukázka obrázku ze skleněného odpadu ZDE-1ZDE-2ZDE-3, ZDE-4ZDE-5

5)    Sketchnoting – Kreativní, rychlá a efektivní práce s informacemi

Sketchnoting neboli metoda kreslených poznámek je kreativní způsob, jak si zaznamenávat poznámky ze schůzek, vést si diář nebo si zapisovat všechny myšlenkové pochody, které je škoda zapomenout. Pomocí ikonek, symbolů, šipek nebo jednoduchých obrázků můžete výrazně zlepšit svou koncentraci a zapamatujete si mnohem víc.

a)    ČTVRTEK 2. LISTOPADU 16,00 – 17,00

ZDARMA

Dílnu povede: Lucie Strejčková a Matěj Bárta

https://forms.gle/BA4fvNxn18MPccXJ8

b)    PONDĚLÍ 13. LISTOPADU 16,00 – 17,00 (před třídními schůzkami)

Dílnu povede: Lucie Strejčková a Matěj Bárta

https://forms.gle/o7fH3CUZXnDQR7b86

Informace pro rodiče 4.A a 4.B


Třídy 4. A i 4. B v pořádku dorazily na ŠVP a už trénují v bazénu plavání.

Exkurze - Národní muzeum 6.A a 6.B


Dne 25.9. jsme navštívili expozici pravěku a minerálů v Národním muzeu. Z nádherné sbírky drahých kamenů jsme byli doslova uchváceni.

Fotogalerie

Informace pro žáky a rodiče 9. ročníků


Průvodce devítkou - kam po devítce ZDE

Kroužky 2023/2024


Nabídka kroužků Základní školy Zárubova v Praze 12 ZDE

Adaptační výjezd 6.A a 6.B


Třídy 6.A a 6.B posílají do Prahy pozdravy z adaptačního výjezdu z Bedřichova.

Fotogalerie

Informace pro rodiče - Bakaláři online


Aplikace Bakaláři online je přístupná na adrese: https://zs-zarubova.bakalari.cz

Pro snadnější seznámení a přihlášení (aktivace účtu) je připraven návod ZDE

Informační schůzka pro zájemce - rodiče, kteří budou potřebovat pomoci se základy aplikace, se bude konat:

  • Čtvrtek 14. září od 15,00 hod
  • Čtvrtek 21. září od 15,00 hod

Na schůzku je nutná registrace ZDE

(počet účastníků je omezen - registrujte se pouze na jeden termín)

V případě dotazů nebo technických problémů se obracejte na wilke@zs-zarubova.cz

(Prosím, do zprávy uveďte jméno zákonného zástupce, jméno žáka / žákyně a třídu)

Žákovský přístup je omezen na žáky II, stupně.

Kroužky


NABÍDKA - OBĚDY


Nevařte a přijďte si pro oběd do naší školní jídelny.

Nabízíme možnost stravování pro důchodce i ostatní externí strávníky.

Stačí se u nás jen zaregistrovat, pořídit si odnosné nádoby na oběd a už nic nebrání tomu, abyste si vychutnali naše výborné menu, které je každý den jiné.

MENU obsahuje – polévku, hlavní chod a doplněk (např. ovoce, salát, moučník), který je zařazován pravidelně, ale nemusí být součástí každého menu.

Cena MENU:

  • Důchodci – 81,- Kč
  • Ostatní externí strávníci – 88,- Kč

V případě zájmu prosím kontaktujte vedoucí školní jídelny na níže uvedené kontakty.

Budeme se na Vás moc těšit a věříme, že rozšíříte skupinu našich spokojených strávníku.

Kolektiv školní jídelny.

Volná místa


ZŠ Zárubova v Praze 12 přijme ihned či později:

  • speciálního pedagoga/-ožku na 0,5 úvazku (na plný úvazek možnost doplnit)
  • učitele/ku 1. stupně na plný úvazek
  • asistenta/-tku pedagoga

Tel: 605 467 692, email: reditel@zs-zarubova.cz

Informace ČT edu


ČT edu – zdarma, bez reklam či závazků – nachystali balík materiálů pro žáky. K procvičování i jako pomoc s doučením se. www.ctedu.cz/prijimacky

Informační leták ZDE

Informační stránka MV ČR pro občany Ukrajiny


Ministerstvo vnitra zřídilo speciální informační stránku pro občany Ukrajiny určenou k informování ke stávající situaci:

https://www.mvcr.cz/clanek/informace-pro-obcany-ukrajiny.aspx

UKR info ukr

UKR info

Adresa:
Geo souřadnice:
IČ:
Ústředna, záznamník:
Zárubova 977/17, Praha 4 - Kamýk, 14200
N 50°00′52″ E 14°25′57″
60437197
241 713 624
E-mail:

Ředitel:
E-mail:
Telefon:
zs.zarubova@seznam.cz
hospodarka@zs-zarubova.cz
Mgr. Dagmar Bolfová
reditel@zs-zarubova.cz
241 716 507
 

Copyright © ZŠ Zárubova 2006-2018