FOTOGRAFOVÁNÍ

Vážení rodiče,

dovolte informovat, že v měsíci květnu se uskuteční tradiční fotografování dětí zájmových kroužků a sportovních oborů se svými lektory a trenéry takto:

děti a junioři na hudebních kroužcích, které

-se účastní pravidelné hudební výuky vždy ve čtvrtek, se budou fotografovat na své příslušné lekci ve ČTVRTEK 9. května ve své učebně

-se účastní pravidelné hudební výuky vždy v pátek, se budou fotografovat na své příslušné lekci v PÁTEK 10. května ve své učebně

-se účastní pravidelné hudební výuky vždy v úterý, se budou fotografovat na své příslušné lekci v ÚTERÝ 28. května ve své učebně

-se účastní pravidelné hudební výuky vždy ve středu, se budou fotografovat na své příslušné lekci ve STŘEDU 29. května ve své učebně.

Děti a junioři z oddílů JUDO se budou fotografovat se svými trenéry na svém příslušném tréninku v PONDĚLÍ 13. května.

Děti a junioři z Gymnastického oddílu se budou fotografovat se svými trenérkami na svém exhibičním tréninku v ÚTERÝ 28. května.

Děti z oddílu Gymnastické přípravky se budou fotografovat se svými trenérkami na svém exhibičním tréninku ve ČTVRTEK 30. května.

 

Fotografie děti obdrží bezplatně jako upomínku v závěru školního roku.
 
Ing.L.Koudelková

 

Zveřejněno autorem v kategorii .

Exhibiční trénink gymnastek

Ve dnech 28. a 30. května proběhne v tělocvičně Klubu Junior exhibiční trénink gymnastek a gymnastických nadějí.

V úvodu představí děvčata a chlapci z oddílů Gymnastiky a Gymnastické přípravky zahájení svých klasických tréninkových lekcí a předvedou neobvyklé kombinace cviků a cvičení, která tyto děti směřují ke komplexnímu rozvoji jejich fyzických sil, schopností i dovedností způsobem, který jim přináší radost a skutečnou míru uspokojení z prožitku poctivě odtrénovaných týdnů pravidelných lekcí a cvičení –  ta jsou pro ně navíc velmi vítaným základem upevňování fyzického i duševního zdraví a životní vitality pro jejich budoucnost.

Přijďte se podívat!

Ing.L.Koudelková

Zveřejněno autorem v kategorii .

Hrajeme

Hudební kroužky Klavír, Kytara a Flétna finišují s přípravou na závěrečná hudební vystoupení v červnu tohoto roku.

I po nástupu nového lektora Kytary odd.I. a ve spolupráci s dalšími hudebními kroužky Kytara II., Klavír I., II. a zobcová a příčná Flétna nezvolnilo tempo příprav na závěrečné hudební přehrávky u příležitosti blížícího se zakončení školního roku. Tak jako gymnasté a judisté chystají své exhibice, i junioři z hudebních kroužků se těší na své blízké a přátele, pro které připravují skladby, jimiž za pár týdnů jistě potěší všechny posluchače.

LK

Zveřejněno autorem v kategorii .

Vážení rodiče kytarového oboru lektora Jana Štullera,

dovolte popřát Vám klidné prožití nadcházejících svátků Velikonoc a informovat Vás v návaznosti na naši komunikaci o odjezdu dosavadního lektora Jana Štullera, že pro nadcházející období měsíců dubna, května a června tohoto školního roku je novým lektorem pan Martin Pokorný, jehož kontakty jste obdrželi do svých e-mailů.

Svoji výuku zahájí v plynulé návaznosti ve středu 3.dubna a jemu prosím v nadcházejících týdnech směřujte omluvy svých dětí či příp. další konzultace s výukou, děkuji.
 
Dovolte mi současně vyjádřit naději v klidný ale též aktivní vývoj kytarového oddělení pod vedením nového lektora a budu se těšit při závěrečné hudební přehrávce v konci tohoto školního roku s Vámi na shledanou.
 

Ing. L.Koudelková

Zveřejněno autorem v kategorii .

Vážení rodiče, vážení přátelé a příznivci,

Aikidó Libuš srdečně zve všechny příznivce východní filosofie ale i zvídavé amatéry k již tradičnímu společnému zvukovému a vibračnímu cvičení v Klubu Junior, které se uskuteční v neděli 21. dubna. Od rána bude možno zakusit nejrůznější dechové, meditační, ozdravné a jinak prospěšné cvičební postupy pod vedením specialistů s mnohaletou praxí. Akce vyvrcholí společným souzvukem samohlásek, tzv. baionšómjó od cca 18h. Není nutné absolvovat celý program, každý si může vybrat podle vlastního uvážení. Více info najdete na stránkách http://ki-aikido-praha.cz/baionsomjo/
 

Těšíme se na shledání :)

LK

Zveřejněno autorem v kategorii .