SENS Dental Clinic

PO-PÁ: 08:00 - 16:00
Internacionální 8, Praha - Suchdol

O NÁS

Naše moderní zubní ordinace a dentální hygiena se nachází na Praze 6. Najdete u nás individuální a empatický přístup, kvalifikované odborníky, moderní postupy, materiály a přístrojové vybavení. Hlavní důraz klademe na prevenci a úzkou spolupráci s dentální hygienou. Váš zdravý a krásný úsměv je alfou a omegou naší práce.



SENS DENTAL TÝM
Náš starostlivý a vstřícný tým Vám poskytne nejvyšší individuální péči, abyste se během ošetření cítili pohodlně a uvolněně.

VEDOUCÍ ZUBNÍ LÉKAŘ

Myasoyedova Anastasiya

Záchovná stomatologie, mikroskopická endodoncie, estetická a protetická stomatologie

ZUBNÍ LÉKAŘ

MDDr. Soňa Landová

Záchovná stomatologie, estetická a protetická stomatologie

ZUBNÍ LÉKAŘ

MDDr. Jiráčková Lenka

Záchovná stomatologie, estetická a protetická stomatologie

EXTERNÍ LÉKAŘ

Vadym Teleshman

Stomatologie

ZUBNÍ ASISTENT

Lucie Nováková

DENTÁLNÍ HYGIENISTKA

Tereza Dobrová, DiS

DENTÁLNÍ HYGIENISTKA

Ema Škrášková, DiS.

ZUBNÍ INSTRUMENTÁŘKA

Michala Carrara

Poskytovaná péče

Záchovná stomatologie

   Pravidelné preventivní prohlídky jsou velmi důležité v péči o Váš chrup. Během nich lze odhalit (zejména díky rentgenu a mikroskopu) i velmi dobře skryté zubní kazy v počátečním stádiu, kazy v mezizubním prostoru a schované pod výplněmi a korunkami.

Endodoncie

   Mikroskopická endodoncie - jedná se o ošetření kořenových kanálků zubů, u kterých se v dřeni vyvinul zánět nebo dřeň odumřela ať následkem velkého zubního kazu nebo úrazu. Díky tomuto zákroku může dále fungovat i jinak mrtvý zub.

Protetika

   V případě, že je zub hodně poškozen nebo dokonce chybí, lze chybějící část zubu nebo celý zub nahradit zubní náhradou. Zubní náhrady můžeme rozdělit na fixní a snímatelné (zubní můstky, keramické korunky, onlay, overaly).

Implantologie

   Další možností náhrady za chybějící zub je zubní implantát. Zubní implantáty fungují jako umělé zubní kořeny a slouží k ukotvení korunky či můstku. Implantáty navíc vysílají regenerační signály do čelisti, což pomáhá zastavit úbytek kosti, ke které přirozeně dochází po ztrátě zubu.

Dentální hygiena

   Pravidelné čištění zubů a preventivní prohlídky jsou zásadní součástí preventivní péče o Váš chrup. Během dentální hygieny odstraníme plak a zubní kámen z povrchu zubů, abychom Váš úsměv ochránili před onemocněním dásní (zejména paradontózou) a zubním kazem. Můžeme také provést screening rakoviny dutiny ústní a identifikovat abnormality v jejich nejranějších a nejlépe léčitelných stádiích.

Bělení zubů

   Našim klientům nabízíme domácí bělení, díky němuž se dosahuje těch nejvýraznějších a nejdlouhodobějších výsledků. Změna barvy zubů je častým estetickým problémem s mnoha příčinami.

I když si správně denně čistíte zuby, určitému ztmavnutí a zabarvení zubů se pravděpodobně nevyhnete. 

VZP CPZP OZP VOZP
ADRESA ORDINACE

Internacionální 1231/8
Praha 6 - Suchdol


Kde parkovat
MHD SPOJE

Vyberte číslo linky:
107 - 147 - 160 - 359 - 409

ORDINAČNÍ DOBA

PO-PÁ: 08:00 - 16:00
So - Ne: neordinujeme