ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Koncertní sál Pražské konzervatoře

Částečně přístupný
Contacts

Dvořákovo nábřeží 2
Praha 1

telefon +420 739408858


email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface YES Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance NO Barrier-free entry via a side entrance YES Stairs YES Spiral staircase NO Lift YES Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp YES Narrow doors or passages NO Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. YES Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Koncertní sál je součástí budovy Pražské konzervatoře. Povrch přístupového chodníku tvoří převážně mozaiková dlažba. Hlavní vstup do budovy z ulice Na Rejdišti je bariérový (+1, +9 schodů).

Vedlejší upravený vchod je k dispozici z Dvořákova nábřeží. Před vstupem je vyrovnávací nájezd (sklon 14 %, délka 100 cm) s hrubou dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 120 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 94 cm) je umístěna vpravo u dveří. Na vstup navazuje průchod do vnitřního dvora budovy s výtahem. V průchodu po pravé straně je umístěná pokladna (pult výška 143 cm) nad +1 schodem (výška 9 cm).

Interiér:

Sál se nachází v -2. patře, které je se dvorem propojeno výtahem. Ve foyeru je k dispozici šatna (pult výška 89 cm) a upravená toaleta. Do sálu vedou dvoukřídlé dveře (celková šířka 130 cm). Dvě vyhrazená místa jsou po stranách dveří v horní řadě hlediště. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Průchozí výtah (automaticky otevírané dveře šířka 130 cm; klec šířka 140 cm, hloubka 280 cm) spojuje -3. až 4. patro včetně dvora. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 90 cm) a zrcadlem na boční stěně. Sklopné sedátko není v dosahu ovladače. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 107 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 97 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 225 cm, hloubka 140 cm) je samostatná a nachází se v -2. patře u sálu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 169 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Gallery
Koncertní sál Pražské konzervatoře   Koncertní sál Pražské konzervatoře   Koncertní sál Pražské konzervatoře   Koncertní sál Pražské konzervatoře   Koncertní sál Pražské konzervatoře   Koncertní sál Pražské konzervatoře
Map