ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Městská policie - obvodní ředitelství (Praha 11, Markušova)

Přístupný
Contacts

Markušova 1555/18
Praha 11

telefon +420 222025674


email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope YES Barrier-free entry via the main entrance YES Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs NO Spiral staircase NO Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp NO Narrow doors or passages NO Accessible toilet - WC I. YES Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Povrch přístupové komunikace tvoří kvalitní asfalt a zámková dlažba s mírným podélným sklonem (max. 6 %). Přístup do areálu, kde se budova MP nachází, je jednokřídlou brankou (šířka 113 cm) bez zvonkové signalizace. Areálový chodník, který vede ke vstupu do budovy, je v podélném sklonu (max. 9 %), povrch tvoří kvalitní zámková dlažba. Prostor před vstupem je v už rovině. Dvoukřídlé dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace (výška 145 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Interiér:

Manipulační prostor vstupní haly je dostatečný. Všechny průchody jsou široké min. 80 cm. Dvě přestupková oddělení jsou přístupná jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) a vybavená stolem s možností podjezdu (výška 83 cm, podjezd výška 73 cm). Manipulační prostor na odděleních je stísněný (hloubka 123 cm).

Výtah:

Prostory určené veřejnosti se nachází v přízemí.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80; kabina šířka 247 cm, hloubka 196 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Kabina má otočenou dispozici o 90° (WC mísa je kotvená na levé boční stěně). Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 131 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2017

Gallery
Městská policie - obvodní ředitelství (Praha 11, Markušova)   Městská policie - obvodní ředitelství (Praha 11, Markušova)   Městská policie - obvodní ředitelství (Praha 11, Markušova)
Map