ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Klub Senior

Částečně přístupný
Contacts

K Lukám 664/1
Praha - Libuš

telefon +420 244021424


Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance NO Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs YES Spiral staircase NO Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp YES Narrow doors or passages NO Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. YES Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Vstup do areálu, kde se klub nachází, je přes neupravený obrubník (výška 8 cm) a dvoukřídlou branku (šířka 2x 111 cm).

Před vstupem do objektu je +1 schod (výška 12 cm), který lze překonat mobilní rampou nedostatečných parametrů (sklon 14 %, šířka 80 cm, délka 100 cm). Rampu položí na vyžádání personál. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 144 cm) pro přivolání personálu je umístěna nevhodně nad schodem. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 82 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

Prostory klubu tvoří společenská místnost (klubovna) s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm). Místnost je vybavena stoly s možností podjezdu (výška 69 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.

Výtah:

Výtah není k dispozici, prostory klubu se nachází v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 144 cm, hloubka 141 cm) je samostatná a nachází se vedle klubovny. Vstup na toaletu je přes předsíň (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 144 cm, hloubka 143 cm). Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 89 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapování 2/2017

Gallery
Klub Senior   Klub Senior   Klub Senior   Klub Senior   Klub Senior
Map