ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Holešovická lékárna

Nepřístupný
Contacts

Tovární 1342/12
Praha 7

telefon +420 266710025


email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance NO Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs YES Spiral staircase NO Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility YES Runner ramp or ramp NO Narrow doors or passages YES Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC NO

Vstup:

Lékárna je součástí Lékařského domu Holešovice. Vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 70 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Během otevírací doby jsou otevřena obě křídla. Ve dveřích je +1 schod (výška 6 cm). Těsně za vstupními dveřmi následují jednokřídlé automatické dveře (šířka 140 cm), které se otevírají do strany. V otevřeném zádveří se nachází krátké schodiště (+5 schodů). Přístup do zvýšeného patra je řešen šikmou schodišťovou plošinou (šířka 88 cm, hloubka 85 cm, nosnost 225 kg) s bočním nástupem. Plošina má nedostatečnou přepravní plochu! Zvonková signalizace (výška 119 cm) je umístěna vlevo v prostoru mezi vstupními dvoukřídlými dveřmi a automatickými dveřmi.

Vstup do prostoru lékárny je ve zvýšeném přízemí (nad schodištěm) vpravo. Dveře jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Prodejní pult je ve výšce 109 cm.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

U lékárny není přístupná ani částečně přístupná toaleta. K dispozici jsou toalety v patře, které jsou součástí lékařského domu.

Parkování:

U vstupu do budovy jsou 2 vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Gallery
Holešovická lékárna   Holešovická lékárna   Holešovická lékárna   Holešovická lékárna
Map