ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Café Neustadt

Nepřístupný
Contacts

Karlovo nám. 23/1
Praha 2



mobil +420 731105764

email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEB 

Accessibility of Locations
Difficult surface YES Difficult slope YES Barrier-free entry via the main entrance YES Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs NO Spiral staircase NO Lift NO Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp YES Narrow doors or passages NO Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Kavárna je součástí Novoměstské radnice. Nachází se na nádvoří, které je přístupné z Vodičkovy ulice č. 1/3 průjezdem, umístěným za vchodem do věže radnice. Vstup do průjezdu je dvoukřídlými vraty (šířka 2x 116 cm), jsou trvale otevřena směrem dovnitř.  Zvonková signalizace (výška 140 cm) je umístěna na pravém křídle dveří.

Dlažba v průjezdu má nerovný povrch z hrubé dlažby a podélný sklon (až 8 %). Z průjezdu vedou na nádvoří další dvoukřídlá vrata (šířka 2x 137 cm), která jsou trvale otevřena směrem do průjezdu.

Nádvoří má opět povrch z hrubé dlažby. Před kavárnou je terasa s dřevěnou rampou (sklon 28 %, šířka  112 cm, délka 105 cm). Druhá rampa je u vstupu (sklon 15 %, šířka 160 cm, délka 70 cm) a zasahuje až ke dveřím. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u vstupu není.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm. K dispozici jsou stoly (výška 75 cm) s možností podjezdu (výška 72 cm).

Výtah:

Prostory restaurace se nacházejí v uliční úrovni. Převýšení u vstupu je řešeno rampami (viz Vstup).

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. Běžné WC se nachází v chodbě v přízemí.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Gallery
Café Neustadt   Café Neustadt   Café Neustadt
Map