ikona objektyLOCATIONS

accessibility
of locations

ikona dopravaTRANSPORT

information about transport in Prague

ikona zelenPRAGUE PARKS

gardens, parks,
forest parks

ikona mapaMAP

system to display objects on the map

CZ / EN

Fyziofox

Částečně přístupný
Contacts

Ostrovského 253/3
Praha 5

telefon +420 777260007


Accessibility of Locations
Difficult surface NO Difficult slope NO Barrier-free entry via the main entrance YES Barrier-free entry via a side entrance NO Stairs YES Spiral staircase NO Lift YES Stairlift or lift solely for people with impaired mobility NO Runner ramp or ramp NO Narrow doors or passages NO Accessible toilet - WC I. NO Partially accessible toilet - WC II. NO Inaccessible toilet - standard WC YES

Vstup:

Fyzioterapeutická ordinace se nachází v budově Ženské domovy. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu objektu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře. Zvonková signalizace (výška 146 cm) do centrální recepce je umístěna vpravo u dveří nad soklem (výška 62 cm, hloubka 46 cm).

Interiér:

Ordinace je umístěna ve 4. patře budovy, které je s přízemí vstupní halou propojeno schodišti a výtahy. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný, dveře ordinace jsou jednokřídlé (šířka 83 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Ve dveřích je nízký práh (výška 2 cm). Zvonková signalizace u dveří ordinace není.

Výtah:

Dva totožné výtahy (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 114 cm, hloubka 125 cm) se nachází po stranách vstupních dveří vedle centrálních schodišť. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem (výška 91 cm) na čelní stěně. Sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 111 cm.   

WC:

U ordinace není upravená toaleta. Z tohoto důvodu je zařízení hodnoceno pouze jako částečně přístupné. Běžné toalety jsou k dispozici na každém patře budovy.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je umístěno úhlopříčně přes světelnou křižovatku při křížení ulic Stroupežnického a Ostrovského. Přilehlé přechody mají snížené obrubníky.

Gallery
Fyziofox   Fyziofox   Fyziofox   Fyziofox
Map