ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Království železnic

Nepřístupný
Kontakty

Stroupežnického 3181/23
Praha 5

telefon +420 257211386


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Stálá expozice s modelovým kolejištěm se nachází v administrativním centru Anděl city. Povrch přístupového chodníku tvoří rovná mozaiková dlažba. Hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 92 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u vstupu není. 

Interiér:

V přízemí se nachází pouze pokladna (pult výška 120 cm), expozice je umístěna v -1. a -2. podzemním podlaží, která jsou s přízemím propojená schodišti, eskalátory a výtahem s nedostatečnými rozměry.

Část expozice (modelové kolejiště) v -1. patře je přístupná pouze z pororoštových lávek s +2 schody, čtvercový 3D model Prahy je rovněž ze tří stran obestavěn ochozem s +4 schody. Další prostory jsou již bez převýšení.

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; kabina šířka 100 cm, hloubka 100 cm) spojuje přízemí až -2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Kabina je vybavena madlem na čelní a boční stěně, sklopné sedátko a zrcadlo chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 99 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

WC:

Hygienické zázemí se nachází v -2. patře. Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 181 cm, hloubka 207 cm) je součástí oddělení WC muži. Vstupní dveře na toalety jsou jednokřídlé (šířka 80 cm) a otevírají se mechanicky ven. Jednokřídlé dveře do kabiny WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 83 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. V době mapování (8/2017) byl v kabině vedle WC mísy umístěn přebalovací pult.

Parkování:

Vyhrazená parkovací stání jsou k dispozici v podzemních garážích administrativního centra Anděl city.

Poznámky:

Mapováno 8/2017

Galerie:
Království železnic   Království železnic   Království železnic   Království železnic   Království železnic
Mapa