ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Geosvět

Částečně přístupný
Kontakty

Londýnská 674/55
Praha 2

telefon +420 221513220


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Chodník před objektem má povrch z mozaikové dlažby s táhlým podélným sklonem (až 8 %). Hlavní vstup umožňuje bezbariérový přístup pouze do pokladny a prodejny galerie. Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 92 cm, vedlejší křídlo šířka 94 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u dveří chybí. Ze zádveří (šířka 366 cm, hloubka 10 m) vedou do interiéru po levé straně další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 70 cm), které se otevírají mechanicky směrem ze zádveří. Pokladna (pult výška 96 cm) je umístěna vpravo u vstupu do prodejny. Prodejnou lze dále projít do výstavních prostor, ve dveřích (šířka 96 cm) do expozice je však -1 schod (výška 9 cm).

Neoznačený vedlejší vchod umožňující bezbariérový přístup přímo do expozice je k dispozici vlevo od hlavního vchodu. Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 93 cm, vedlejší křídlo šířka 94 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u dveří rovněž chybí. Ze zádveří (šířka 270 cm, hloubka 190 m) vedou do expozice další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 120 cm), které se otevírají mechanicky směrem ze zádveří. Použití vedlejšího vchodu je možné pouze po předchozí domluvě.

Interiér:

Bezbariérově přístupné jsou pouze výstavní prostory v přízemí, do suterénu, kde se nachází menší část expozice, vede pouze dvouramenné schodiště (-10, -16 schodů).

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. Běžná toaleta se nachází v přístupném přízemí.

Parkování:

U objektu nejsou vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Poznámky:

Mapováno 9/2014.

Galerie:
Geosvět   Geosvět   Geosvět   Geosvět
Mapa