ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Jindřišská věž

Částečně přístupný
Kontakty

Jindřišská 2022/33
Praha 1

telefon +420 224232429

mobil +420 608346521

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Ve vstupu je +1 schod (výška 20 cm), který je kompenzován mobilní rampou (sklon 22 %, šířka 104 cm, délka 96 cm). Vstupní dvoukřídlá vrata (šířka průchodu 190 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř, následují automaticky otevírané dveře (šířka průchodu je dostatečná) do zádveří.

Interiér:

Za vstupem v zádveří vlevo je umístěna pokladna s pultem (výška 90 cm), rovně je vstup do kavárny, vstupní jednokřídlé dveře (šířka 81 cm) se otevírají mechanicky směrem do zádveří, vpravo je přístup ke schodišti a k výtahu.

Výtah spojuje přízemí až 9. patro.

V 1. patře je umístěn bar. Vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Stolky jsou bez podjezdu, část podlahy je snížená přes -2 schody. Do kavárny v přízemí vede propojovací točité schodiště.

Ve 2. patře je prodejna, vstup je obdobnými jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm), otevírají se mechanicky směrem ven.  Prodejna je vybavená pultem (výška 100 cm).

Ve 3. patře je umístěna expozice a pokladna (výška 75 cm), vstup je opět jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Ve 4. patře je pokračování expozice, vstup je obdobnými jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm) s prahem (výška 2-3 cm).

V 5. patře je umístěno hygienické zázemí, včetně částečně přístupné toalety.

V 6. patře se nachází expozice, vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem ven.

V 7. patře je umístěna restaurace Zvonice, vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Část podlahy je zvýšená (výška 20 cm). V 8. patře je další prostor restaurace Zvonice, vstup je obdobnými jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Vybavení tvoří stoly s pojezdem (výška 72 cm). Část podlahy je snížená (výška 10 cm), výškový rozdíl je kompenzován nájezdem (sklon 31 %, šířka min. 80 cm, délka 36 cm).

9. patro a suterén nejsou prostorami přístupnými veřejnosti.

Výtah:

Výtah spojuje přízemí až 9. patro (suterén pro personál). Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 99 cm). Klec (šířka 140 cm, hloubka 110 cm) je vybavena madlem (výška 90 cm) a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 114 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 138 cm.

WC:

Částečně přístupná samostatná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 152 cm, hloubka 154 cm) je umístěna v 5. patře. Toaleta je přístupná přes předsíň (1. dveře šířka 85 cm; místnost šířka 164 cm, hloubka 314 cm). Přístup k míse WC z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 85 cm), může být dočasně blokován úklidovými pomůckami. Toaletní mísa je vybavena pevným a sklopným madlem. Madla jsou vyviklaná. Toaletní papír je obtížně přístupný.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je umístěno na Senovážném náměstí.

Poznámky:

Mapováno 3/2016.

Galerie:
Jindřišská věž   Jindřišská věž   Jindřišská věž   Jindřišská věž
Mapa