ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kostel Povýšení sv. Kříže a farní sál

Částečně přístupný
Kontakty

Lupenická 43
Praha - Koloděje



mobil +420 724330835

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Ke vstupu do kostela odbočuje z chodníku asfaltová cesta, na níž je příčný odvodňovací kanál s podélnými spárami (šířka 2 cm).

Vstupní dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 65 cm, vedlejší křídlo šířka 72 cm) mají během bohoslužby otevřená obě křídla. Ve dveřích je kamenný práh (výška 3 cm, hloubka 28 cm). Zvonková signalizace není k dispozici.

Farní sál se nachází v přízemí fary v blízkosti kostela. Přístup ke vstupu do dvora fary je možný po klidné vozovce v podélném sklonu (až 8 %), přilehlý chodník je úzký s výraznými nerovnostmi. Dřevěná branka do dvora je jednokřídlá (šířka 85 cm) a otevírá se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 141 cm) je umístěna vlevo u vstupu.

Povrch dvora tvoří rovná cihlová dlažba. Chodníček ke vstupním dveřím mírně stoupá v podélném sklonu (až 5 %). Vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 90 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Interiér:

Interiér kostela tvoří pevné lavice. Manipulační prostor je dostatečný.

Ve vstupním prostoru fary je umístěná částečně přístupná toaleta. Dveře do sálu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 74 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm). Sál je vybaven stoly (výška 80 cm, podjezd 67 cm) a židlemi.

Výtah:

Prostory se nacházejí v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 158 cm, hloubka 179 cm) je samostatná a nachází se u farního sálu v přízemí. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 91 cm). U toaletní mísy chybí madla.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Galerie:
Kostel Povýšení sv. Kříže a farní sál   Kostel Povýšení sv. Kříže a farní sál   Kostel Povýšení sv. Kříže a farní sál   Kostel Povýšení sv. Kříže a farní sál   Kostel Povýšení sv. Kříže a farní sál
Mapa