ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kostel sv. Rodiny

Přístupný
Kontakty

K Šancím 50/6
Praha 17

telefon +420 235323248


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kostel je součástí klášterního komplexu Domova sv. Karla Boromejského.

Před hlavním vstupem do kostela sv. Rodiny z ulice K Šancím je krátký nájezd ze zámkové dlažby (sklon 20 – 25 %, délka 25 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) do předsíně kostela se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Do hlavní lodi vedou další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 85 cm).

Druhý přístup je možný přes hlavní vstupní prostory Domova sv. Karla Boromejského jednokřídlými dveřmi (šířka 95 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Část podlahy ve vstupní hale je ve sklonu (sklon 7 %, délka 2 m). Přístup do předsíně kostela je spojovací chodbou, ve které se nachází i upravená toaleta.

Interiér:

Kostel je vybaven pevnými lavicemi. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Všechny průchody jsou širší než 80 cm. Oltář se nachází nad +2 schody.

Výtah:

Výtah není k dispozici, všechny prostory se nachází v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 260 cm, hloubka 175 cm) je samostatná a nachází se ve spojovací chodbě mezi předsíní kostela a hlavním vstupním prostorem Domova sv. Karla Boromejského. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 121 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným madlem, sklopné madlo na straně u manipulačního prostoru vedle WC mísy chybí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 1/2017

Galerie:
Kostel sv. Rodiny   Kostel sv. Rodiny   Kostel sv. Rodiny   Kostel sv. Rodiny
Mapa