ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Chrám sv. Barbory

Částečně přístupný
Kontakty

Barborská 685
Kutná Hora

telefon +420 327515796
telefon +420 775363938

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupová cesta a prostor před katedrálou jsou dlážděné hrubou kamennou dlažbou.

Informační centrum s pokladnou (pult výška 96 cm) je umístěné v samostatném objektu po levé straně před katedrálou. Přístup k němu vede po svažité ploše (sklon až 20 %) s mozaikovou dlažbou. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 107 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Manipulační prostor v centru, v němž se nachází i upravená toaleta, je dostatečný.

Dvoukřídlé vstupní dveře katedrály (hlavní křídlo šířka 90 cm, vedlejší křídlo šířka 100 cm) bez zvonkové signalizace se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ze zádveří vedou do boční chrámové lodi dvoukřídlé dveře (šířka2x 78 cm). Za vstupem je -1 schod s nekvalitním dřevěným nájezdem  (sklon až 20 %, délka 62 cm).

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Podlahu hlavní chrámové lodi tvoří rovná velkoformátová dlažba.

Do prodejny suvenýrů vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 74 cm) s -1 schodem (výška 4 cm).

Vstup na emporu je pouze po schodišti.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Hygienické zázemí se nachází v informačním centru. Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 151 cm, hloubka 155 cm) je samostatná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 93 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Nejbližší vyhrazené parkovací stání je k dispozici v ulici Smíškova vedle vedlejšího vstupu do Galerie středočeského kraje.

Poznámky:

Mapováno 10/2019

Galerie:
Chrám sv. Barbory   Chrám sv. Barbory   Chrám sv. Barbory   Chrám sv. Barbory   Chrám sv. Barbory   Chrám sv. Barbory
Mapa