ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Galerie Granát Turnov

Částečně přístupný
Kontakty

náměstí Českého Ráje 4
Turnov

telefon +420 481325989


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta NE

Vstup:

Hlavní vstup do galerie z náměstí je bariérový (+2 schody) s jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 154 cm) je umístěna u vstupu vpravo.

Vedlejší částečně upravený neoznačený vstup je možný z druhé strany budovy z ulice Markova. Přístup tvoří štěrková komunikace a zámková dlažba. Před vstupem se nachází nízký schod (výška 4 cm).  Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 146 cm) je umístěna vpravo. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 48 cm) se otevírají mechanicky směrem ven.

Interiér:

Galerie je umístěna v prvním patře a je přístupná osobním výtahem. Vstup do expozice tvoří jednokřídlé dveře (šířka 90 cm). Manipulační prostor je dostatečný, všechny průjezdy jsou širší než 80 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 135 cm) spojuje 0. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko a zrcadlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 98 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 104 cm.

WC:

Upravená toaleta není k dispozici.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo se nachází na náměstí před vstupem.

Poznámky:

Mapováno 7/2015

Galerie:
Galerie Granát Turnov   Galerie Granát Turnov   Galerie Granát Turnov   Galerie Granát Turnov   Galerie Granát Turnov
Mapa