ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Galerie Roberta Guttmanna

Částečně přístupný
Kontakty

U Staré školy 153/3
Praha 1

telefon +420 222749211
telefon +420 222317191

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup do domu, kde je umístěna Galerie, je bariérový s přístupem přes +2 schody (výška 16 cm), vstup je dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 71 cm, vedlejší křídlo šířka 55 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř.

Vedlejší vstup vede přes Odborné pracoviště (knihovna a multimediální centrum) Židovského muzea  – U Staré školy 1. Vlevo u vstupu je vysoko umístěna zvonková signalizace (výška 147 cm), vstup je monitorován kamerovým systémem. Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 74 cm, vedlejší křídlo šířka 80 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Na vstup navazuje schodiště (+5 schodů) se šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 230 kg; přepravní plocha šířka 80 cm, hloubka 105 cm), která spojuje přízemí a zvýšené přízemí. Nad schodištěm je umístěna vrátnice (pult výška 105 cm).

Interiér:

Od vrátnice vedlejšího vstupu vede chodba ke galerii. V chodbě jsou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 77 cm, vedlejší křídlo šířka 80 cm), další jednokřídlé dveře (šířka 87 cm) a dva úseky s prudce klesající rampou (1. část: sklon 16 %, šířka min. 128 cm, délka 541 cm; 2. část: sklon 16 %, šířka 180 cm, délka 61 cm). Za dvoukřídlými dveřmi na konci chodby (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 69 cm) je upravená toaleta a vstup (dveře šířka 90 cm) do propojovacího krčku ke galerii.

V galerii je pokladna (pult výška 121 cm), do hlavních prostor výstavního sálu vedou dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 89 cm, vedlejší křídlo 90 cm). Podlaha sálu je bez převýšení.

Výtah:

Převýšení v interiéru je řešeno schodišťovou plošinou (viz Vstup).

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 246–267 cm, hloubka 145 cm) je umístěna ve zvýšeném přízemí.  Chybí madlo u dveří. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava (šířka 75 cm). Chybí madla u mísy WC i u umyvadla.

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 246–267 cm, hloubka 145 cm) je samostatná a nachází se ve zvýšeném přízemí.  Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je lehce zúžený (šířka 75 cm). Toaletní mísa není vybavena madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je v ulici Dušní, Kozí, V Kolkovně.

Poznámky:

Mapováno 3/2016.

Galerie:
Galerie Roberta Guttmanna   Galerie Roberta Guttmanna   Galerie Roberta Guttmanna   Galerie Roberta Guttmanna   Galerie Roberta Guttmanna
Mapa