ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

DOX

Přístupný
Kontakty

Poupětova 793/1
Praha 7

telefon +420 295568123


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace (výška 110 cm) je umístěna vpravo u dveří. Za vstupem je prostorná vstupní hala s recepcí (pult výška 119 cm), ke které vede přímá rampa  (sklon 11,6 %, šířka 494 cm, délka 280 cm) bez madel.

Interiér:

Šatna (pult výška 106 cm) se nachází vlevo v přízemí. Výstavní prostory ve všech patrech Přední i Zadní budovy a auditorium v 1. patře Zadní budovy jsou přístupné výtahy. Výjimkou je prodejna literatury v 1. mezipatře, která je přístupná pouze strmou rampou (sklon 11,4 - 16,5 %, šířka 169 cm, délka 22 m) bez mezipodest. Rampa je opatřena drsným povrchem a jednostranným madlem (výška 99 cm).

Kavárna (podjezd stolků výška 68 cm) v 2. mezipatře má tři možné přístupy, nejvhodnější je přímou rampou (sklon 5,5 %, šířka 170 cm, délka 22 m) z úrovně 1. patra Přední budovy. Rampa s drsným povrchem není opatřena mezipodestami ani madlem. Z 2. patra Přední budovy vede do kavárny nevyhovující rampa (sklon 15,5 %, šířka 170 cm, délka 22 m) bez mezipodest s jednostranným madlem (výška 96 cm). Kavárnu a úroveň 1. patra Zadní budovy spojuje rampa (sklon 20,3 %, šířka 142 cm, délka 878 cm) bez mezipodesty a madel. Dveře (šířka 95 cm) z kavárny na terasu jsou jednokřídlé a otevírají se směrem dovnitř.

Sochařská terasa je přístupná z 2. Patra Přední budovy. Dveře (šířka 116 cm) na terasu jsou jednokřídlé a otevírají se směrem dovnitř. Terasa je opatřena obvodovým pásem z kačírku (šířka 20 cm), který může komplikovat přístup. Na terase s betonovým povrchem jsou horizontální spáry (šířka 5 cm).

Součástí galerie je knihovna (podjezd stolů výška 79 cm) v 1. patře Přední budovy přístupná výtahem a veřejný internet v přízemí (podjezd stolu výška 83 cm).

Výtah:

V objektu jsou k dispozici dva volně přístupné osobní výtahy.

Výtah Přední budovy spojuje přízemí až 4. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 138 cm). Klec (šířka 200 cm, hloubka 144 cm) je vybavena madlem (výška 91 cm) a zrcadlem na čelní stěně, dále sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 101 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 115 cm.

Výtah Zadní budovy spojuje přízemí až 2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Dveře výtahu jsou automatické (šířka 90 cm). Klec (šířka 110 cm, hloubka 209 cm) je vybavena madlem (výška 92 cm) a zrcadlem na čelní stěně, sedátko chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 103 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 107 cm.

WC:

Dvě přístupné toalety (WC 1: dveře šířka 92; kabina šířka 204 cm, hloubka 164 cm; WC 2: dveře šířka 92; kabina šířka 189 cm, hloubka 164 cm) se nacházejí v přízemí vlevo v chodbě za šatnou. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Obě toaletní mísy jsou vybaveny jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Před objektem není vyhrazené parkovací místo k dispozici.

 

Poznámky:

Mapováno 6/2015.

Galerie:
DOX   DOX   DOX   DOX   DOX   DOX
Mapa