ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Horní Počernice

Přístupný
Kontakty

Votuzská 379/11
Praha 9

telefon +420 281920326


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Prostor před objektem má kvalitní povrch ze zámkové dlažby. Jednokřídlé vstupní dveře (šířka 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 148 cm) je umístěna vlevo. Ze zádveří (šířka 324 cm, hloubka 346 cm) vedou jednokřídlé dveře (šířka 87 cm) do kavárny a druhé jednokřídlé dveře (šířka 82 cm) do foyer divadla.

Interiér:

V prostorném foyer se nachází šatna (pult výška 80 cm) a upravená toaleta. Dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm) do divadelního sálu jsou během uvádění na představení otevřené. Vždy jedno vyhrazené místo (šířka 120 cm, hloubka 150 cm) pro diváky s omezenou schopností pohybu se nachází po stranách sálu v zadní části. K vyhrazenému místu vede krátký nájezd (sklon 12 %, délka 15 cm).

Výtah:

Divadlo se nachází v přízemi.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 191 cm, hloubka 161 cm) je samostatná a nachází se ve foyer. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 131 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem. 

Parkování:

K dispozici je jedno vyhrazené parkovací stání, umístěné na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 11/2015.

Galerie:
Divadlo Horní Počernice   Divadlo Horní Počernice   Divadlo Horní Počernice   Divadlo Horní Počernice   Divadlo Horní Počernice   Divadlo Horní Počernice
Mapa