ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo U 22

Přístupný
Kontakty

K Sokolovně 201
Praha 22

telefon +420 222767900


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Prostor před objektem má kvalitní povrch ze zámkové dlažby. Krátké schodiště (+3 schody) před vstupem lze obejít komunikací v mírném podélném sklonu (max. 6 %). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 155 cm) je umístěna vlevo. 

Interiér:

Ve vstupní hale se nachází pokladna (pult výška 90 cm). Ve foyer s dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 80 cm) je k dispozici šatna (pult výška 90 cm) a upravená toaleta. Do sálu vedou dvoukřídlé dveře (průjezd 110 cm), které jsou v době uvádění na představení trvale otevřené. Přední část sálu je v rovině a je tvořena mobilními židlemi. Zadní část sálu tvoří stupňovité hlediště. Balkon je přístupný pouze po schodišti.

Výtah:

Divadlo se nachází v přízemních prostorách.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 174 cm, hloubka 191 cm) je samostatná a nachází se ve foyer divadla. Před toaletou je předsíň (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 187 cm, hloubka 174 cm). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 104 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. 

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 11/2015.

Galerie:
Divadlo U 22   Divadlo U 22   Divadlo U 22   Divadlo U 22   Divadlo U 22   Divadlo U 22   Divadlo U 22
Mapa