ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo BRAVO!

Částečně přístupný
Kontakty

Branická 411/63
Praha 4

telefon +420 731153139


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupový chodník byl v době mapování (6/2021) v rekonstrukci. Vstupní dveře divadla jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Po dokončení rekonstrukce chodníku se předpokládá, že u vstupu vznikne +1 schod (výška cca 6 cm). Zvonková signalizace (výška 164 cm) je k dispozici u služebního vchodu, vpravo od hlavního vstupu.

Interiér:

Z foyeru s pokladnou a barem (pult výška 114 cm) vede vlevo schodiště na balkón. Přímo naproti vstupu jsou dvoukřídlé kyvné dveře do zadní části sálu (šířka 2x 71 cm). Za nimi se po obou stranách hlediště zvedá podlaha ve výrazném sklonu (až 16,5 %, délka 200 cm).

V sále je z bezpečnostních důvodů pouze jedno vyhrazené místo (rozměr 185 x 140 cm) pro návštěvníka na vozíku, a to v pravé uličce vedle 3. řady.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Rozměrově větší toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 185 cm, hloubka 140 cm) se nachází na hygienickém zázemí v chodbě po levé straně hlediště s přístupem přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 75 cm). Označené jednokřídlé dveře kabiny se otevírají mechanicky směrem dovnitř! Omezený prostor v kabině neumožňuje osobě na vozíku dveře za sebou zavřít. Lze alespoň zavřít dveře do předsíně před kabinou, ty ale nejsou opatřené zámkem.

WC mísa je kotvená na stěně vedle dveří, malé umyvadlo je pak na boční stěně před WC mísou. Toaletní mísa není vybavena madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 6/2021.

Galerie:
Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!   Divadlo BRAVO!
Mapa