ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Image

Přístupný
Kontakty

Národní 25
Praha 1

telefon +420 222314448


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří asfalt. Vstup do divadla se nachází v Pasáži Metro s rovnou velkoformátovou dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 85 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace (max. výška 119 cm) je umístěna vlevo u dveří.

Interiér:

Ve vstupní hale se nachází recepce s pokladnou (pult výška 102 cm). Přízemí s -1. patrem, kde se nachází divadelní sál, šatna a bufet, spojuje osobní výtah. Dvě vyhrazená místa se nacházejí v lóži (balkonové zábradlí výška 98 cm) přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm) přímo z foyeru. Další místa jsou k dispozici v celé šířce horní řady hlediště, ke které je opět přímý přístup z foyeru. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 100 cm, hloubka 130 cm) spojuje přízemí až -2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem a madlem (výška 91 cm) na čelní stěně. Součástí vybavení je rovněž sklopné sedátko. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 108 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 116 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 185 cm, hloubka 160 cm) je samostatná a nachází se ve foyeru v -1. patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 116 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání je k dispozici v ulici Národní třída.

 

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Divadlo Image   Divadlo Image   Divadlo Image   Divadlo Image   Divadlo Image   Divadlo Image   Divadlo Image
Mapa