ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Na Rejdišti

Částečně přístupný
Kontakty

Na Rejdišti 77/1
Praha 1

telefon +420 739408858


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vchod do divadla je z Dvořákova nábřeží. Povrch přístupového chodníku tvoří mozaiková dlažba. Před vstupem je vyrovnávací nájezd (sklon 14 %, délka 100 cm) s hrubou dlažbou. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 120 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace (výška 94 cm) je umístěna vpravo u dveří. Na vstup navazuje průchod do vnitřního dvora budovy. V průchodu po pravé straně je umístěná pokladna (pult výška 143 cm) nad +1 schodem (výška 9 cm).

Vstup do prostor divadla je ve dvoře, dvoukřídlé dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná.

Interiér:

Ze vstupního prostoru vede do foyeru jednoramenná rampa (sklon 15 %, šířka 110 cm, délka 183 cm) s jednostranným madlem (výška 93 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Navazující dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo  šířka 80 cm – zúžení madlem šířka 75 cm, vedlejší křídlo šířka 52 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Součástí foyeru je šatna a hygienické zázemí s upravenou kabinou. Do sálu vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm). Vyhrazená místa jsou v dolní části hlediště v úrovni vstupu. Uspořádání sedadel je variabilní. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou široké min. 80 cm.

Výtah:

Prostory divadla se nachází v úrovni dvora, převýšení v interiéru je řešeno rampou (viz Interiér).

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm – zúžení madlem 70 cm!; kabina šířka 135-145 cm, hloubka 152 cm) s předsíní (dveře šířka 80 cm – zúžení madlem 71 cm!; předsíň šířka 140 cm, hloubka 300 cm) je součástí WC ženy a nachází se u sálu. Manipulační prostor v předsíni před kabinou je stísněný. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven, jejich plnohodnotné otevření však omezuje madlo připevněné na vnější straně. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy (šířka 78-93 cm) je v přední části u dveří částečně omezený topným tělesem s ventilem umístěným na pravé boční stěně. Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Divadlo Na Rejdišti   Divadlo Na Rejdišti   Divadlo Na Rejdišti   Divadlo Na Rejdišti   Divadlo Na Rejdišti   Divadlo Na Rejdišti   Divadlo Na Rejdišti
Mapa