ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Viola

Částečně přístupný
Kontakty

Národní 1011/7
Praha 1

telefon +420 224220844


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch přístupového chodníku tvoří rovná mozaiková dlažba. Vstupní dveře do domovní pasáže jsou dvoukřídlé (průchod šířka 97 cm) s nízkým kamenným prahem (výška 2 cm). Zvonková signalizace u vstupu není. Vchod do divadla je z domovního dvora jednokřídlými dveřmi (šířka 142 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Prostorné zádveří a foyer s pokladnou (pult výška 103 cm) oddělují dvoukřídlé dveře (šířka 2x 50 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří. Vzhledem k tomu, že pokladna s obsluhou se nachází bezprostředně za vstupem, je objekt hodnocen jako částečně přístupný, přestože je hlavní křídlo vstupních dveří výrazně zúžené.

Interiér:

Mezi foyerem a divadelním sálem je prostorná kavárna vybavená stolky s možností podjezdu (výška 69 cm) a židlemi.  Bar se nachází nad +1 schodem (výška 12 cm). Dvoukřídlé dveře do sálu (průjezd šířka 98 cm) mají během provozní doby otevřená obě křídla. Uspořádání hlediště je volné se židlemi a stolky, vyhrazené místo pro diváky na vozíku není pevně dané.

Výtah:

Prostor divadla se nacházejí v přízemí.

WC:

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta. Běžné WC se nachází ve foyer v úrovni přízemí.

Parkování:

Dvě nejbližší vyhrazená parkovací stání se nachází na Národní třídě mezi ulicemi Karolíny Světlé a Na Perštýně ve vzdálenosti cca 150 m od divadla.

Poznámky:

Mapováno 9/2018

Galerie:
Divadlo Viola   Divadlo Viola   Divadlo Viola   Divadlo Viola   Divadlo Viola   Divadlo Viola   Divadlo Viola
Mapa