ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Semafor

Částečně přístupný
Kontakty

Dejvická 688/27
Praha 6

telefon +420 233901384


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Divadlo Semafor se nachází v přízemí a ve dvou podzemních podlažích bytového domu. Povrch přístupového chodníku tvoří rovná mozaiková dlažba.

Pokladna s prodejnou (pult výška 110 cm) je v uliční úrovni a má samostatný vstup dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 85 cm).

Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu do divadla (hlavní křídlo šířka 86 cm, vedlejší křídlo šířka 88 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Obtížně dostupná zvonková signalizace (výška 155 cm) je umístěna vlevo u dveří. Vchod vede přímo do vstupní haly s výtahem, který spojuje (stejně jako přilehlé točité schodiště) přízemí až 2. podzemní podlaží.

Interiér:

Od výtahu v 1. podzemním podlaží vedou do foyeru dvoukřídlé dveře (šířka 2x 58 cm), otevírají se mechanicky směrem do chodby. Po dobu představení bývají otevřená obě křídla. Ve foyeru je šatna (pult výška 82 cm) a přímý vstup na druhý středový balkon (neprůhledné zábradlí výška 95 cm) s vyhrazenými místy pro osoby na vozíku a židlemi pro doprovod. Počet vyhrazených míst je variabilní (min. 4 místa).  Balkon odděluje od foyeru pouze závěs.

Boční balkony jsou přístupné jen po schodištích.

Ve 2. podzemním podlaží se nachází divadelní kavárna, dolní hlediště bez vyhrazených míst a jeviště. Do kavárny vedou od výtahu dvoukřídlé dveře (šířka 2x 58 cm), které se otevírají mechanicky směrem do chodby.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 81 cm; klec šířka 100 cm, hloubka 126 cm) spojuje přízemí až -2. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) a sklopným sedátkem. Zrcadlo ve výtahu není. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 102 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 109 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 201 cm, hloubka 158 cm) je samostatná a nachází se v 1. podzemním podlaží. Dveře ze schodišťové chodby s výtahem do předsíně jsou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 58 cm).  Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je zúžený (šířka 74 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2018

Galerie:
Divadlo Semafor   Divadlo Semafor   Divadlo Semafor   Divadlo Semafor   Divadlo Semafor   Divadlo Semafor   Divadlo Semafor
Mapa