ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Ponec

Částečně přístupný
Kontakty

Husitská 899/24a
Praha 3

telefon +420 222721531


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Před hlavním vstupem do divadla je zalomené schodiště (+6, +7 schodů). Zvonková signalizace není k dispozici. Po domluvě předem a s doprovodem personálu lze využít vedlejší vstup přes sousední pozemky. Část cesty je po nefrekventované silnici v proměnlivém sklonu (8 - 10 %), povrch tvoří hrubá dlažba. Dveře vedlejšího vstupu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

Za vedlejším vstupem se nachází přímo prostor sálu. Vyhrazené místo pro diváky na vozíku je v přední řadě stupňovitě uspořádaného hlediště. Prostor sálu a prostor foyer se šatnami a pokladnami je propojen chodbou v podélném sklonu (8 %).

Upravená toaleta pro osoby s omezenou schopností pohybu se nachází přímo u sálu. K dispozici je další prostornější kabina ve foyer u běžných toalet pro diváky, ta však není dostatečně vybavena, chybí v ní madla a vstupní dveře se otevírají směrem do kabiny.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 155 cm, hloubka 140 cm) je samostatná a nachází se u divadelního sálu. Jednokřídlé dveře do WC nejsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 87 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 1/2019

Galerie:
Divadlo Ponec   Divadlo Ponec   Divadlo Ponec   Divadlo Ponec   Divadlo Ponec
Mapa