ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Činoherní klub

Nepřístupný
Kontakty

Ve Smečkách 26
Praha 1

telefon +420 211151877


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístupový chodník má proměnlivý sklon (3 – 6 %). Bezprostředně před vstupem je +1 schod (výška 5 – 17 cm). Hlavní vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 70 cm, vedlejší křídlo šířka 64 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 142 cm) je k dispozici pouze u služebního vstupu cca 5 m vlevo, který však neslouží jako vedlejší vstup do divadla.

Interiér:

Za hlavním vstupem vlevo se nachází pokladna (pult výška 96 cm), vpravo pak rozměrově nevyhovující výtah vedoucí do suterénu ke spodnímu vstupu do sálu. Výtah lze použít pouze v doprovodu uvaděčky. V přízemí lze využít balkón sálu, k jehož foyer vedou dvoukřídlé kyvné dveře (šířka 2x 73 cm) a na balkón dvoukřídlé dveře (šířka 2x 70 cm). Na balkóně za dveřmi je vyhrazené místo (šířka 230 cm, hloubka 158 cm). Z foyer, ve kterém se nachází šatna (pult výška 90 cm), vede schodiště (- 20 schodů) do suterénu. V suterénu je k dispozici druhá šatna (pult výška 90 cm), kavárna pouze s barovými stolky a částečně přístupná toaleta. Do spodní části sálu vedou dvoukřídlé dveře (2x 82 cm), za nimi je vyhrazené místo (šířka 120 cm, hloubka 187 cm).

Výtah:

Výtah (mechanicky otevírané dveře šířka 78 cm;kabina šířka 105 cm, hloubka 85 cm) nemá dostatečný vnitřní rozměr.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 143 cm, hloubka 143 cm) se nachází v nepřístupném suterénu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 80 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Před objektem se nachází tři vyhrazená parkovací místa.

Galerie:
Činoherní klub   Činoherní klub   Činoherní klub   Činoherní klub   Činoherní klub   Činoherní klub
Mapa