ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Hybernia

Částečně přístupný
Kontakty

náměstí Republiky 3/4
Praha 1

telefon +420 221419420


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Divadlo Hybernia se nachází v empírovém domě U Hybernů s hlavním vstupem z náměstí Republiky. Před vstupem je přímá jednoramenná rampa (sklon 9 %, šířka 330 cm, délka 298 cm). Následují trvale otevřená vrata (průjezd šířka 318 cm) a prostorné zádveří (šířka 1096 cm, hloubka 487 cm), ve kterém jsou pokladny (pult výška 87 cm). Ze zádveří vedou do předsálí dvoukřídlé dveře (šířka 2x 82 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

V předsálí se nachází kavárna (pult výška 121 cm, stolky podjezd 71 cm) a malá šatna (pult výška 95 cm).

Část sálu s vyhrazenými místy pro osoby na vozíku se nachází v 1. patře a je kromě schodiště přístupná výtahem pouze s doprovodem uvaděčky. Z předsálí vedou k výtahu jednokřídlé dveře (šířka 77 cm), otevírají se mechanicky do předsálí, dále dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 125 cm), jejichž otevření zajišťuje uvaděčka pomocí čipu. Dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 125 cm) do hlediště se opět otevírají za pomoci uvaděčky čipem. Vyhrazené místo pro osobu na vozíku (šířka 252 cm, hloubka 171 cm) je umístěno po obou stranách řady sedadel zhruba uprostřed sálu.

Velká šatna a přístupná toaleta se nacházejí v -1. patře a jsou dostupné výtahem. Od výtahu vedou dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 125 cm) otevírané opět za doprovodu uvaděčky k rampě (sklon 16 %, šířka 116 cm, délka 138 cm) s oboustranným madlem (výška 91 cm). Za rampou se nachází přístupná toaleta. Dále vlevo vede svažitá chodba (sklon 3 %, délka 15 m) k velké šatně (pult výška 99 cm).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 130 cm) spojuje přízemí, -1. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 91 cm) a zrcadlem na boční stěně a sklopným sedátkem. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 111 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 123 cm.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 173 cm, hloubka 188 cm) se nachází v -1. patře a je dostupná výtahem za doprovodu uvaděčky.

Galerie:
Divadlo Hybernia   Divadlo Hybernia   Divadlo Hybernia   Divadlo Hybernia   Divadlo Hybernia
Mapa