ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Archa

Přístupný
Kontakty

Na Poříčí 1047/26
Praha 1

telefon +420 221716111


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup do divadla Archa se nachází v pasáži, která ústí do ulice Na Poříčí. V pasáži vlevo jsou oddělené dva vstupy k pokladně (pult výška 111 cm) a dva do vstupní haly divadla. Všechny dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 90 cm) a otevírají se mechanicky dovnitř. Prostory pokladny a vstupní haly jsou dále propojeny dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 96 cm), které se otevírají oběma směry.

Interiér:

V - 1. patře, které je přístupné výtahem nebo po schodišti (- 14 schodů) se nachází administrativní zázemí, běžné toalety a přístup na balkón Velkého sálu přes + 1 schod (výška 16 cm).

V - 2. patře je Malý a Velký sál přístupný výtahem nebo po schodišti (- 14 schodů). Do mezisálí vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), které se otevírají směrem ven. V mezisálí je rampa (sklon 10 %, šířka 170 cm, délka 192 cm) bez madla. V úrovni - 2. patra se dále nachází částečně přístupné toalety a přístupná kavárna. Počet vyhrazených míst v sálech je závislý na typu představení, dle potřeby se odstraní sedačky. Návštěvu je třeba domluvit předem.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 125 cm, hloubka 141 cm), který se nachází za hlavním vstupem vlevo, je volně přístupný a spojuje přízemí až - 2. patro.

WC:

V - 2. patře jsou k dispozici dvě částečně přístupné toalety (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 179 cm, hloubka 140 cm) přístupné přes předsíň (dveře šířka 91 cm; šířka 145 cm, hloubka 238 cm). Toalety jsou řešeny zrcadlově, dispozice je vyhovující.

Parkování:

U objektu je k dispozici jedno vyhrazené parkovací místo.

Galerie:
Divadlo Archa   Divadlo Archa
Mapa