ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo v Dlouhé

Částečně přístupný
Kontakty

Dlouhá 727/39
Praha 1

telefon +420 221778611


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Divadlo v Dlouhé se nachází v pasáži se vstupem ze tří stran. Z ulice Dlouhá (průjezd 143 cm) a Hradební (průjezd 167 cm) je přístup bez převýšení. Z ulice Haštalská (průjezd 225 cm) přes +4 schody. Pokladna je v samostatné místnosti přístupná z pasáže přes jednokřídlé dveře (šířka 84 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Ve dveřích je +1 schod (výška 10 cm). Hlavní vstup do divadla je z pasáže dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 99 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Za dveřmi se nachází schodiště (- 10 schodů), které vede do -1. mezipatra k šatnám (pult výška 91 cm). Dále přes druhé schodiště (- 9, - 4 schody) do předsálí. Vedlejší vyznačený vstup se nachází v pasáži cca 20 m od hlavního a je možné ho využít pouze v doprovodu uvaděčky (po ohlášení u hlavního vstupu).

Interiér:

Za dvoukřídlými dveřmi vedlejšího vstupu (hlavní křídlo šířka 94 cm, vedlejší křídlo šířka 95 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven, je schodiště (- 11, - 11 schodů) se šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 230 kg; přepravní plocha šířka 85 cm, hloubka 105 cm). Z chodby do předsálí vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 105 cm), otevírají se mechanicky směrem do chodby. V předsálí se nachází otevřená kavárna (výška barového pultu 89 cm) se stolky (podjezd 72 cm) a částečně přístupná toaleta. Z předsálí vedou přímo na balkón s vyhrazenými místy jednokřídlé dveře (šířka 88 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Pro osoby na vozíku je na balkónu vyhrazená přední řada (hloubka 130 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici. Přístup do sálu je řešen šikmou schodišťovou plošinou (viz Interiér).

WC:

V předsálí se nachází částečně přístupná toaleta (dveře 91 cm; kabina šířka 176 cm, hloubka 170 cm) s předsíní (dveře 83 cm; předsíň šířka 118 cm, hloubka 191 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.WC je označeno jako částečně přístupné z důvodu nevyhovující dispozice a stísněného prostoru předsíně (omezená manipulace).

Parkování:

Dvě vyhrazená parkovací stání jsou k dispozici při křížení ulic Dlouhá a Rybná.

Galerie:
Divadlo v Dlouhé   Divadlo v Dlouhé   Divadlo v Dlouhé
Mapa