ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo v Celetné

Částečně přístupný
Kontakty

Celetná 595/17
Praha 1

telefon +420 222326843

mobil +420 608327107

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Vstup do divadla se nachází ve vnitobloku. Hlavní vstup je bariérový (+14, +3, +11 schodů). Hlavní vstupní dveře divadla v 1. patře nad schodištěm jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 106 cm, vedlejší křídlo šířka 48 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u dveří chybí. Pod schodištěm vpravo (ve vnitrobloku) se nachází nepřístupná pokladna (+2 schody, pult výška 96 cm). Označený vedlejší vchod umožňující bezbariérový přístup je k dispozici v pasáži naproti pokladně vlevo. Zvonková signalizace (výška 136 cm, bez odsazení) je umístěna vpravo u dveří. Dveře vedlejšího vstupu jsou jednokřídlé (šířka 100 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Interiér:

Za dveřmi vedlejšího vstupu je přímá rampa (sklon 14 %, šířka 116 cm, délka 90 cm) bez madel, která vede k výtahu. 

V 1. patře se nachází kavárna (stoly výška 71 cm, podjezd 68 cm), šatna (pult výška 95 cm) a vstup do hlediště (dveře šířka 110 cm). U dveří do sálu je vyrovnávací nájezd (sklon 24 %, šířka 110 cm, délka 87 cm). Během některých představení, kdy prostor nulté řady tvoří součást jeviště, jsou vyhrazená místa v 1. řadě nad +1 schodem (výška 22 cm). V ostatních případech jsou místa pro vozíčkáře v nulté řadě, kam je ode dveří přístup po rampě.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 99 cm; klec šířka 121 cm, hloubka 140 cm) spojuje přízemí až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 85 cm) na čelní stěně. Zrcadlo a sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 121 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 124 cm.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 152 cm) se nachází v 1. patře u hereckého vstupu na pódium. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven.

Galerie:
Divadlo v Celetné   Divadlo v Celetné   Divadlo v Celetné
Mapa