ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo ABC

Částečně přístupný
Kontakty

Vodičkova 699/28
Praha 1

telefon +420 222996111


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Divadlo ABC se nachází v pasáži U Nováků. Pokladna (pult výška 121 cm) je v samostatné místnosti, přístupná bez převýšení průchodem z ulice Vodičkova čp. 30. Vstup do pokladny je dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 81 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Hlavní vstup do divadla se nachází vedle pokladen. Za dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 81 cm, vedlejší křídlo šířka 83 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven, je schodiště do - 1. patra. Vedlejší vchod je přístupný průchodem z ulice V Jámě přes dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 100 cm, vedlejší křídlo šířka 102 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří (šířka 345 cm, hloubka 324 cm) vedou ke schodišti s výtahy další totožné dveře, které se otevírají mechanicky směrem ze zádveří.

Interiér:

Schodiště do suterénu (- 6, - 13, - 7 schodů) je kompenzováno jedním osobním a jedním nákladním výtahem. Šatna v suterénu (pult výška 91 cm) je přístupná přes trvale otevřené dvoukřídlé dveře (šířka 2x 85 cm). Upravený vstup do předsálí je přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Následuje rampa (sklon 15 %, šířka 171 cm, délka 300 cm) a druhé dvoukřídlé dveře (šířka 2x 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem z předsálí. Vstupní dveře do sálu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 87 cm) a otevírají se mechanicky směrem ze sálu. Za dveřmi jsou vyhrazená místa (šířka 324 cm, hloubka 157 cm) v polovině sálu. V předsálí je kavárna vybavená stoly (podjezd výška 70 cm) přístupná přes trvale otevřené dvoukřídlé dveře (průjezd 343 cm).

Výtah:

Osobní výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 134 cm, hloubka 120 cm) spojuje - 2. až 7. patro a je volně přístupný. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 92 cm) na boční a čelní stěně a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 117 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 120 cm.

Nákladní výtah (šachetní dveře mechanicky otevírané směrem ven, klecové dveře automaticky otevírané, oboje šířka 109 cm; klec šířka 162 cm, hloubka 124 cm) spojuje - 2. až 7. patro a je uzamčený. Klíč je k dispozici u personálu. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec není vybavena madlem, zrcadlem ani sedátkemí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 131 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 113 cm.

WC:

Dvě částečně přístupné toalety se nacházejí v předsálí v - 1. patře. Jedna je umístěna v oddělení WC ženy (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 154 cm, hloubka 166 cm). Přístup je přes chodbu (šířka 256 cm, délka 421 cm) jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř, dále z předsíně (šířka 130 cm, hloubka 217 cm) vedou k toaletě další jednokřídlé dveře (šířka 80 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Druhá částečně přístupná toaleta se nachází naproti v oddělení WC muži (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 174 cm, hloubka 141 cm). Přístup je přes chodbu (šířka 257 cm, délka 492 cm) jednokřídlými dveřmi (šířka 80 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř, dále z předsíně (šířka 489 cm, hloubka 265 cm) vedou k toaletě další jednokřídlé dveře (šířka 80 cm), otevírají se mechanicky směrem ven.

Galerie:
Divadlo ABC   Divadlo ABC   Divadlo ABC   Divadlo ABC   Divadlo ABC   Divadlo ABC
Mapa