ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo na Vinohradech

Částečně přístupný
Kontakty

náměstí Míru 1450/7
Praha 2

telefon +420 224257601


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch komunikace před vstupem tvoří rovná mozaiková dlažba. Před dveřmi je mírný nájezd (sklon 6 %, délka 171 cm). Troje vedle sebe umístěné vstupní dveře jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 76 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Z prostorného zádveří vedou dvoukřídlé kyvné dveře (šířka 2x 76 cm) do prvního foyeru.

Interiér:

Ve foyeru se nachází pokladna (pult výška 106 cm) a občerstvení (pult výška 125 cm, barové stolky výška 130 cm). Do druhého foyeru vedou další kyvné dveře (šířka 2x 76 cm), které mají v provozní době divadla otevřená obě křídla. Po obou stranách je šatna (pult výška 84 cm), částečně přístupná toaleta a vstup do sálu dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 72 cm), které opět mají v provozní době divadla otevřená obě křídla. Za dveřmi je krátký nájezd (sklon 16 %). Namísto vyhrazeného stání mohou osoby na vozíku využít svažitou uličku mezi sedadly (sklon 12 %, šířka 120 cm).

Výtah:

Výtah není k dispozici, převýšení je řešeno šikmými plochami.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 227 cm, hloubka 173 cm) s předsíní (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 135 cm, hloubka 175 cm) je samostatná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky do strany. Manipulaci s posuvnými dveřmi komplikuje nevhodné kování. WC mísa je umístěna vedle dveří vpravo čelem k zadní stěně kabiny. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 163 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Před objektem se nachází jedno vyhrazené parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 8/2015.

Galerie:
Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech   Divadlo na Vinohradech
Mapa