ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Bez zábradlí

Částečně přístupný
Kontakty

Jungmannova 36/31
Praha 1

telefon +420 224946436


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstup do divadla je z prostorné pasáže paláce Adria. Pokladna (pult výška 100 cm) je v pasáži vlevo od hlavního vstupu. Hlavní vstup do budovy je bariérový (- 12, - 16 schodů). Dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 75 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u dveří chybí. Diagonálně proti pokladně je v pasáži k dispozici vedlejší vchod označený jako vstup B. Dveře vedlejšího vstupu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace u dveří opět chybí. Návštěvu je třeba ohlásit předem.

Interiér:

Pro přístup k sálu je k dispozici výtah. V úrovni - 1. patra je šatna (pult výška 91 cm), přístup do lóže a občerstvení (pult výška 90 cm). Naproti občerstvení se nachází kavárna nad + 2 schody (výška 14, cm, hloubka 23 cm), převýšení je kompenzováno mobilní dřevěnou rampou (sklon 36,5 %, šířka 99 cm, délka 88 cm). Do kavárny vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 64 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven.

Vyhrazená místa jsou v pravé a levé lóži (šířka 210 cm, hloubka 130 cm), další místa mohou po předchozí domluvě vzniknout v prostoru pravé lóže demontáží sedaček.

Prostory - 2. patra jsou nepřístupné (- 12, - 9, - 6 schodů).

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 109 cm, hloubka 120 cm) spojuje - 1. až 4. patro a je přístupný pouze v doprovodu personálu. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem (výška 90 cm) na boční stěně. Zrcadlo a sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 115 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 130 cm.

WC:

V - 1. patře je k dispozici přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 246 cm, hloubka 160 cm).

Galerie:
Divadlo Bez zábradlí   Divadlo Bez zábradlí   Divadlo Bez zábradlí   Divadlo Bez zábradlí   Divadlo Bez zábradlí
Mapa