ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Na Fidlovačce

Částečně přístupný
Kontakty

Křesomyslova 625
Praha 4

telefon +420 261215722


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup z ulice Křesomyslova je v podélném sklonu (až 10 %, délka 6 m). Před vstupem do divadla jsou +4 schody, které kompenzuje přímá rampa (sklon 16 %, šířka 150 cm, délka 300 cm). Rampa není vybavena madly ani opatřením proti sjetí vozíku. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (šířka 2x 95 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. V prostorném zádveří se nachází pokladna (pult výška 95 cm). Do předsálí vedou trvale otevřené dvoukřídlé dveře (průjezd 140 cm).

Interiér:

V předsálí je k dispozici šatna (pult výška 90 cm), občerstvení s barovými stolky a částečně přístupná toaleta. Dveře do sálu jsou dvoukřídlé (průjezd 144 cm), v době uvádění na představení trvale otevřené. Jedno vyhrazené místo se nachází na obou stranách sálu nad úrovní pódia.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 177 cm, hloubka 140 cm) s předsíní (dveře šířka 90 cm; místnost šířka 177 cm, hloubka 131 cm) se nachází v předsálí divadla. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 95 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly. Umyvadlo se zrcadlem a koš se nachází v předsíni.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Divadlo Na Fidlovačce   Divadlo Na Fidlovačce   Divadlo Na Fidlovačce   Divadlo Na Fidlovačce   Divadlo Na Fidlovačce   Divadlo Na Fidlovačce
Mapa