ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Na Jezerce

Přístupný
Kontakty

Na Jezerce 1451
Praha 4

telefon +420 261224832

mobil +420 725442150

email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Z ulice Na Jezerce vede přímo k divadlu příjezdová prudce se svažující cesta (sklon 17 %) se zámkovou dlažbou. Pro pěší je proto lepší přístup k objektu přes park, a to asfaltovou pěšinou (sklon 9 %) v místě křížení ulic Na Jezerce a Pod lázní. Návštěvníci, kteří přijedou autem, mohou pohodlně parkovat přímo u budovy na vyhrazených místech.

K hlavnímu vstupu vede od parkovací plochy chodník s mozaikovou dlažbou, na nějž navazuje přímá rampa (1. úsek sklon 12 %, šířka 111 cm, délka 219 cm; 2. úsek sklon 15,7 %, šířka 111 cm, délka 172 cm) s podestou (šířka 111 cm, délka 136 cm). Rampa je opatřena drsným povrchem a oboustranným madlem (výška 91 cm). Manipulační prostor nad rampou je dostatečný. Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Madlo na vnitřní straně hlavního křídla zužuje průjezd (šířka 77 cm). Zvonková signalizace u dveří chybí. Ze zádveří (šířka 244 cm, hloubka 192 cm) vedou do interiéru další skleněné dveře (šířka 2x 85 cm), které se otevírají mechanicky směrem do zádveří.

Lepší alternativou k hlavnímu vstupu je zaměstnanecký vchod, který lze rovněž po domluvě využít. Přístup k němu vede přes vnitřní dvůr budovy, dobře přístupný od parkoviště. Dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 155 cm) je umístěna vpravo u dveří. Vstup vede přímo do foyer.

Pokladna divadla má samostatný bariérový vstup. U vstupních dveří (hlavní křídlo šířka 95 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm), které se otevírají mechanicky směrem dovnitř, jsou +2 schody (výška 15 cm). Zvonková signalizace (výška 144 cm) je umístěna vlevo u dveří nad schody.

Interiér:

V prostorném předsálí se nachází šatna (pult výška 104 cm), přístupná toaleta a občerstvení (pult výška 121 cm). K dispozici jsou pouze stolky barového typu (výška 113 cm) bez židlí.

Dveře do sálu jsou dvoukřídlé (šířka 2x 80 cm) a otevírají se mechanicky do předsálí. V přístupném hledišti jsou na kraji 1. a 2. řady vždy dvě vyhrazená místa, která vzniknou odstraněním mobilních sedaček. Šířka uličky vedoucí do hlediště je 128 cm.

Výtah:

Celý prostor divadla určený veřejnosti se nachází v přízemí.

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 196 cm, hloubka 217 cm) je k dispozici v přízemí ve foyer. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 132 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná na parkovišti u objektu.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce   Divadlo Na Jezerce
Mapa