ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Divadlo Komedie

Nepřístupný
Kontakty

Jungmannova 15/1
Praha 1

telefon +420 228224613


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Přístup do divadelní pasáže je možný ze dvou stran, z ulice Vladislavova bez převýšení, z ulice Jungmannova pak přes nízký kamenný schod (výška 3 cm) a dále v proměnlivém sklonu (5 – 8 %). Okénko pokladny (výška 104 cm) je k dispozici vedle hlavního vstupu do divadla. Hlavní vstup tvoří dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 81 cm, vedlejší křídlo šířka 82 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Vzhledem k tomu, že se vstupy do sálu nachází v nepřístupném -1. a -2. patře je nutné návštěvu ohlásit dopředu a v doprovodu uvaděčky využít přístup přes budovu Generálního finančního ředitelství, který však nebyl poskytnut ke zmapování. Přístup vede pouze do -1. patra.

Interiér:

Přízemní prostory tvoří divadelní kavárna s barem (pult výška 120 cm) a stoly s podjezdem (výška 70 cm). Další vstup do kavárny je možný z ulice Lazarská dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 100 cm) s +1 schodem (výška 27 cm). Od dveří pak klesá do kavárny nájezd (sklon 16 %, šířka 200 cm, délka 100 cm). V -1. patře se nachází přístup na balkón sálu dvoukřídlými dveřmi (průjezd šířka 123 cm). Na balkóně je k dispozici jedno vyhrazené místo. Ve foyeru sálu jsou kromě šatny (pult výška 100 cm) a malé kavárny s barovými stolky také upravené, přesto nepřístupné toalety. V nepřístupném -2. patře se nachází vstup do přízemí sálu dvoukřídlými dveřmi (průjezd šířka 122 cm). 

Výtah:

Výtah v sousední budově nezmapován.

WC:

V -1. patře se nachází dvě upravené, přesto nepřístupné toalety. Toaleta v oddělení WC muži (dveře šířka 86 cm; kabina šířka 137 cm, hloubka 139 cm) s předsíní (dveře šířka 86 cm; předsíň šířka 261 cm, hloubka 108 cm) má jednokřídlé neoznačené dveře, které se otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je nedostatečný (šířka 71 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným madlem na straně místa pro vozík, madlo u zdi chybí. U umyvadla chybí baterie.

Toaleta v oddělení WC ženy (dveře šířka 86 cm; kabina šířka 135 cm, hloubka 138 cm) s předsíní (dveře šířka 86 cm; předsň šířka 261 cm, hloubka 108 cm) ma rovněž jednokřídlé neoznačené dveře, které se otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je nedostatečný (šířka 71 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným madlem na straně místa pro vozík, madlo u zdi chybí.

Parkování:

V ulici Vladislavova se nachází dvě vyhrazená parkovací stání.

Galerie:
Divadlo Komedie   Divadlo Komedie   Divadlo Komedie   Divadlo Komedie   Divadlo Komedie
Mapa