ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kino Pilotů

Nepřístupný
Kontakty

Donská 168/19
Praha 10 – Vršovice

telefon +420 723985986


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch ANO Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kino se nachází v horní části Vršovic. Nejbližší zastávka MHD je umístěna v ulici Krymská (sklon 5 %), ze které kolmo strmě klesá ulice Donská (sklon 11 % - 13,5 %) bez upravených nájezdů na chodníky (sklon 22 %) a s vozovkou z nerovných kostek s velkými spárami. 

Před hlavním vstupem do kina je +1 schod (výška 2 až 10 cm), nad ním je rovná plocha (šířka 380 cm, hloubka 169 cm, příčný sklon 4 %) před dvojími dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 94 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Za pravými dveřmi je zádveří (šířka 204 cm, hloubka 101 cm) a jednokřídlé dveře (šířka 80 cm), otevírají se směrem dovnitř vstupní haly, za levými dveřmi je přímý vstup do interiéru.

Vlevo od vstupu do kina je vchod do bytového domu, kde je umístěna obousměrná zvonková signalizace na provoz kina. Signalizace je umístěna nad schodem (výška 5-17 cm, šířka 163 cm, hloubka 72 cm) vpravo v rohu u vstupních dvoukřídlých dveří (šířka 2x 66,5 cm), otevírají se směrem dovnitř.

Interiér:

Vstupní hala slouží současně jako kavárna (pult výška 85 cm) se stolky (výška 74 cm, podjezd 72 cm) a židlemi.

Dva kinosály se nacházejí v suterénu (-21 schodů). Do sálu A (kapacita 84 diváků) proti schodišti je přístup na úroveň poslední řady, vlevo do sálu B (kapacita 70 diváků) je vstup na úroveň první řady.

Sál A má vstup nejprve dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 87 cm, vedlejší křídlo 162 cm) přes chodbu a do sálu dále jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm) s prahem (výška 2 cm), otevírají se směrem ven do chodby. Za dveřmi následuje stoupající nájezd (sklon 14 %, šířka 90 cm, délka 68 cm) na úroveň podlahy poslední řady stupňovitého sálu s pevně ukotvenými sedadly. V uličce u poslední řady vlevo je místo pro umístění vozíku (šířka 108 cm, hloubka 132 cm).

Sál B má vstup nejprve dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 87 cm, vedlejší křídlo 162 cm) přes chodbu a do sálu dále jednokřídlými dveřmi (šířka 90 cm), otevírají se směrem ven do chodby. Před sedadly 1. řady stupňovitě uspořádaného sálu je prostor pro případné umístění vozíků.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí u kinosálů, přístup k nim je bariérový.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2017

Galerie:
Kino Pilotů   Kino Pilotů   Kino Pilotů
Mapa