ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kino Evald

Nepřístupný
Kontakty

Národní třída 28
Praha 1

telefon +420 221105225


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště ANO Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

U hlavního vstupu je + 1 schod (výška 9 cm, šířka 302 cm, hloubka 319 cm). Mobilní rampa pro kompenzaci převýšení ani vedlejší vchod umožňující bezbariérový přístup není k dispozici. Dvoukřídlé dveře hlavního vstupu (šířka hlavního křídla 113 cm, šířka obou křídel 226 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonek je umístěn vpravo u dveří ve výšce 153 cm. Za vstupními dveřmi je domovní pasáž, nalevo je nepřístupný vchod do kina (- 22 schodů) a výtah.

Interiér:

Kinosál se nachází v -1. patře a je dostupný výtahem. Pokladna je v předsálí nad krátkým schodištěm (+5 schodů), které není kompenzováno rampou. Pult je ve výšce 102 cm. Přístup od výtahu do sálu je bez převýšení. První dvoukřídlé dveře (šířka 2x 90 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven, vedou do spojovací chodby kinosálu a restaurace. Přímo do kinosálu vedou další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 70 cm), které se rovněž otevírají mechanicky směrem ven a ústí do spodní části auly. Místo v hledišti vyhrazené pro vozíčkáře je pouze jedno, ve 2. řadě na kraji, před 1. schodem. Vozíčkář musí zaujmout místo až po naplnění sálu, jelikož vyhrazeným místem blokuje schodiště.

Výtah:

Výtah spojuje -2. až 3. patro a pro účely návštěvy kina není volně přístupný. Klíč je k dispozici na recepci v přízemi vedle výtahu.

K výtahu se prochází nízkým hrazením s brankou (šířka průchodu 97 cm). Před výtahem je tak omezený manipulační prostor (šířka 254 cm, hloubka 108 cm). Dveře výtahu jsou automatické (šířka 70 cm). Vnitřní prostor kabiny (šířka 94 cm, hloubka 104 cm) je velmi malý! Výtah je vybavena madlem na zadní stěně (výška 91 cm), které zkracuje kabinu o 10 cm. Zrcadlo je umístěno naproti dveřím, sedátko v kabině chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 120 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 126 cm.

WC:

Upravené WC je součástí restaurace. Nachází se v - 1. patře v oddělení WC ženy a je volně přístupné. Z restaurace vede k toaletám chodba (šířka 116 cm, délka 385 cm). Jednokřídlé dveře do chodby (šířka křídla 80 cm) jsou označené, otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Následuje další předsíň (šířka 93 cm, délka 264 cm) se vstupy do jednotlivých kabin. Jednokřídlé dveře předsíně (šířka křídla 80 cm) jsou označené a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Do WC kabiny pak vedou další označené jednokřídlé dveře (šířka křídla 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Madlo na vnitřní straně dveří zúžuje průjezd na 73 cm. V kabině WC (šířka 136 cm, hloubka 133 cm) není dostatečný manipulační prostor! WC mísa je umístěna úhlopříčně vpravo ode dveří a je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

V blízkosti vstupu jsou dvě vyhrazená parkovací stání.

Poznámky:

Mapováno 7/2021.

Galerie:
Kino Evald   Kino Evald   Kino Evald   Kino Evald
Mapa