ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Evropský dům - kino, sál

Částečně přístupný
Kontakty

Jungmannova 745/24
Praha 1

telefon +420 224312835


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Hlavní vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka min. 80 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř do prostor recepce.

Bezbariérový přístup do prostor sálu se řeší vedlejším vstupem umístěným vpravo od hlavního vchodu, z průchodu z ulice Jungmannova. Pro kompenzaci krátkého schodiště ve dvoře (-4 schody) je k dispozici přímá rampa s dlážděným povrchem (sklon 6 %, šířka 190 cm – 350 cm, délka cca 11 m) a madlem. Vedlejší vchod je přístupný pouze pomocí čipové karty. Návštěvu je proto vhodné domluvit předem. Vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonek u dveří chybí.

Interiér:

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody v objektu jsou širší než 80 cm. V kinosálu není vyhrazené místo pro vozíčkáře, ale prostor lze snadno vytvořit odstraněním židlí.

Výtah:

Celý prostor kina se nachází v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 150 cm, hloubka 157 cm) se nachází v přízemí a je volně přístupná. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené, otevírají se mechanicky směrem ven. Manipulační prostor vedle WC mísy je dostatečný. WC mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem. 

Parkování:

Tři vyhrazená stání jsou umístěna vlevo od hlavního vstupu u Jungmannova náměstí.

Poznámky:

Mapováno 5/2016.

Galerie:
Evropský dům - kino, sál   Evropský dům - kino, sál   Evropský dům - kino, sál   Evropský dům - kino, sál   Evropský dům - kino, sál   Evropský dům - kino, sál
Mapa