ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kino Oko (bio Oko)

Částečně přístupný
Kontakty

Františka Křížka 460/15
Praha 7

telefon +420 233382606


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Povrch komunikací v okolí objekt je převážně asfaltový. Před vstupem je nízký schod (výška 3 – 5 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. K dispozici je zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 165 cm).

Interiér:

V přízemí se nachází pokladna (pult výška 109 cm) a kavárna vybavená stoly s podjezdem (výška 70 cm). Kinosál se nachází v suterénu, který je s přízemím propojen šikmou schodišťovou plošinou (nosnost 225 kg; rozměry přepravní plochy šířka 85 cm, hloubka 100 cm). Dvoukřídlé dveře do sálu (šířka 2x 150 cm) mají před a po promítání otevřená obě křídla. Za dveřmi se nachází šikmá plocha (až 14,5 %), zadní část hlediště tvoří pevná sedadla, blíže k plátnu jsou pouze židle, které lze podle potřeby míst pro diváky na vozíku odstranit.  V suterénu je k dispozici také upravená toaleta. Balkon v sále je nepřístupný (+10 schodů z přízemí).

Výtah:

Výtah v objektu není. Převýšení je řešeno plošinou.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 80 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 251 cm) s předsíní (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 97 cm, hloubka 310 cm) se nachází v suterénu v oddělení WC ženy. Jednokřídlé dveře do WC kabiny jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 89 cm). Toaletní mísa je vybavena pouze jedním sklopným madlem, pevné madlo u zdi chybí. V předsíni před vstupem do kabiny je omezený manipulační prostor (hloubka 97 cm).

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 3/2017.

Galerie:
Kino Oko (bio Oko)   Kino Oko (bio Oko)   Kino Oko (bio Oko)   Kino Oko (bio Oko)   Kino Oko (bio Oko)   Kino Oko (bio Oko)   Kino Oko (bio Oko)
Mapa