ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Cinema City Slovanský dům

Částečně přístupný
Kontakty

Na Příkopě 859/22
Praha 1




Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Cinema City sídlí ve Slovanském domě, který má z ulice Na Příkopě dva totožné vstupy. Dvoukřídlá dřevěná vrata (šířka 2x 130 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř a během otevírací doby jsou trvale otevřená obě křídla. Následuje zádveří (šířka 630 cm, hloubka 410 cm) a dvoukřídlé automatické dveře. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace u dveří chybí.

Interiér:

V přízemí se nachází pouze pokladna (pult výška 110 cm). Přístup k pokladnám je regulován mobilními zábranami z popruhů (šířka 90 cm), které mohou limitovat manipulační plochu.

Pro přístup do jednotlivých pater je k dispozici uzamčený výtah. V -1. patře, které je přístupné výtahem nebo eskalátory, se nachází občerstvení (pult výška 100 cm), částečně přístupná toaleta a 7 malých přístupných kinosálů. Vstup do všech kinosálů je z horní strany hlediště, v každém kinosále jsou vyhrazena dvě místa pro vozíčkáře v poslední řadě. Ve 4. patře, které je opět přístupné výtahem nebo eskalátory, je občerstvení (pult výška 100 cm) a částečně přístupná toaleta. Vstupy do dalších tří velkých kinosálů se nacházejí nad schodištěm (+ 7 schodů), které je kompenzováno svislou schodišťovou plošinou (přepravní plocha šířka 80 cm, hloubka 120 cm; nosnost 250 kg). Převýšení (výška 3 cm) na dolní podestě plošiny je řešeno vyrovnávací rampou (sklon 3,5 %, šířka 90 cm, délka 25 cm). Vstup do všech kinosálů je z dolní části hlediště, v každém kinosále jsou vyhrazena dvě místa pro vozíčkáře v první řadě.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 90 cm; klec šířka 110 cm, hloubka 210 cm) spojuje -1. až 4. patro a je určen výhradně osobám s omezenou schopností pohybu.Pro jeho použití je nutné kontaktovat personál.

WC:

V - 1. patře je k dispozici částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 162 cm, hloubka 141 cm).

V - 2. patře je k dispozici částečně přístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 140 cm, hloubka 240 cm).

Dispozice je u obou toalet vyhovující.

Mapa