ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Filmový klub - komunitní centrum Kampa

Nepřístupný
Kontakty

U Sovových mlýnů 3
Praha 1




email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Do areálu Komunitního centra Kampa vede z přilehlého parku jednokřídlá branka (šířka 101 cm), která se otevírá mechanicky směrem ven. Přístupový betonový chodník od branky k hlavnímu vstupu je v proměnlivém sklonu (až 8 %).

Před vchodem je krátké schodiště (+ 4 schody), které je kompenzováno mobilní rampou (sklon 25 %, šířka 78 cm, délka 282 cm) bez madla. Horní podesta je dostatečná. Zvonková signalizace (výška 132 cm) je umístěna vlevo u dveří nad rampou.

Vstupní dveře (šířka 90 cm) jsou jednokřídlé a otevírají se mechanicky směrem ven. Následuje zádveří (šířka 279 cm, hloubka 144 cm) a další jednokřídlé dveře (šířka 86 cm), které se otevírají směrem ze zádveří.

Interiér:

Za vstupem je prostorná šatna pro návštěvníky centra vybavená mobilními lavičkami. Z šatny vedou přímo do promítací místnosti jednokřídlé dveře (šířka 90 cm), které se otevírají směrem ven. Ve dveřích je nízký práh (výška 2 cm). V kinosálu není vyhrazené místo pro vozíčkáře, ale prostor lze snadno vytvořit odstraněním mobilních židlí.

WC:

K dispozici je pouze běžné hygienické zázemí.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2020

Galerie:
Filmový klub - komunitní centrum Kampa   Filmový klub - komunitní centrum Kampa   Filmový klub - komunitní centrum Kampa
Mapa