ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní dům Kyje

Částečně přístupný
Kontakty

Šimanovská 47
Praha 14

telefon +420 226220533


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Z ulice stoupá směrem k objektu přístupový chodník v mírném podélném sklonu (max. 6 %). Pro kompenzaci krátkého schodiště (+4 schodů) je před vstupem k dispozici přímá jednoramenná rampa (sklon podélný 10 %, sklon příčný až 5 %, šířka 130 cm, délka 705 cm). Rampa bez madel má drsný nekluzký dlážděný povrch. Manipulační prostor nad rampou je dostatečný.

Vstupní dveře jsou dvoukřídlé (šířka 2x 78 cm) a otevírají se mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace - interkom (výška 140 cm) je umístěna vpravo u dveří.

Interiér:

Ve vstupní hale je umístěna pokladna s šatnou (pult výška 96 cm). Naproti pokladně se nachází běžné hygienické zázemí bez upravené kabiny.

Přímo z haly vedou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 84 cm) do hlavního velkého sálu a jednokřídlé dveře (šířka 81 cm) do malého sálu. Oba sály jsou v rovině, bez převýšení, vybaveny stoly (výška 74 cm, podjezd 69 cm) a židlemi. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody jsou širší než 80 cm.

V zadní části velkého sálu jsou dvoukřídlé dveře (šířka 2x 84 cm), které propojují kulturní dům s přilehající restaurací, jejíž součástí je částečně přístupná kabina WC. (Pozn. Restaurace má z venkovního prostoru samostatný vchod (dveře šířka 90 cm), bezbariérově navazující na přístupovou rampu.)

V mezipatře KD, které s přízemím spojuje pouze schodiště (+6 schodů) je malá učebna pro jazykové kurzy. Dveře učebny (označeny jako Šatna) jsou jednokřídlé (šířka 80 cm).

Dále ve zvýšené části 1. patra (z přízemí +6, +13, +6 schodů) se nachází herna dětského klubu. Dveře herny jsou jednokřídlé (šířka 80 cm). K prostorné místnosti přiléhá hygienické zázemí se sprchou.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 158 cm, hloubka 154 cm) je samostatná a nachází se na hygienickém zázemí v restauraci v přízemí. Vstupní dveře na toalety jsou jednokřídlé (šířka 81 cm) a otevírají se mechanicky ven. Následuje stísněná předsíň (šířka 120 cm, hloubka 222 cm). Jednokřídlé dveře do upravené kabiny jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 88 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem, kotveným v boční stěně.

Parkování:

U objektu je 1 vyhrazené parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu.

Poznámky:

Mapováno 11/2015.

Galerie:
Kulturní dům Kyje   Kulturní dům Kyje   Kulturní dům Kyje   Kulturní dům Kyje   Kulturní dům Kyje
Mapa