ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní centrum Novodvorská

Přístupný
Kontakty

Novodvorská 1013/151
Praha 4

telefon +420 261192267


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa ANO Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu je tvořena kombinací asfaltu a kvalitní dlažby. Dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 88 cm, vedlejší křídlo šířka 69 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace není k dispozici. Ze zádveří (šířka 595 cm, hloubka 300 cm) vedou do interiéru další totožné dveře, otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

Za vstupem je k dispozici recepce s pokladnou (pult výška 111 cm) a šatna (pult výška 90 cm). V přízemí se nachází uzamčená upravená toaleta a velký sál s dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 81 cm, vedlejší křídlo šířka 71 cm). Sál je vybaven mobilními židlemi, manipulační prostor je dostatečný.

1. PATRO

První patro a přízemí propojuje osobní výtah. Na patře se nachází 4 učebny (taneční, jazyková, výtvarná a učebna pro konání dětských kurzů a seminářů) a knihovna vybavená stoly pro čtení (podjezd výška 68 cm). Všechny místnosti jsou přístupné jednokřídlými dveřmi (šířka 81 cm).

Dále jsou z chodby prvního patra přístupné prostory divadla přímou rampou (sklon 7 %, šířka 117 cm, délka 468 cm) s oboustranným madlem (výška 89 cm), která překonává +2 schody. Dveře do předsálí, kde se konají výstavy, jsou dvoukřídlé (šířka 2x 90 cm). Manipulační prostor je dostatečný. Do divadelního sálu vedou další dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 82 cm, vedlejší křídlo šířka 40 cm). Vyhrazený prostor (šířka 120 cm, hloubka 280 cm) pro diváka na vozíku se nachází po obou stranách sálu.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 111 cm, hloubka 140 cm) spojuje 0. až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko a madlo v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 105 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 121 cm.

WC:

Uzamčená přístupná toaleta (dveře šířka 81 cm; kabina šířka 187 cm, hloubka 194 cm) je samostatná a nachází se v přízemí. Klíč je k dispozici na vrátnici. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 80 cm). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Kulturní centrum Novodvorská   Kulturní centrum Novodvorská   Kulturní centrum Novodvorská   Kulturní centrum Novodvorská   Kulturní centrum Novodvorská   Kulturní centrum Novodvorská
Mapa