ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní dům Dobeška

Částečně přístupný
Kontakty

Jasná I. 1181/6
Praha 4

telefon +420 244468173


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody NE Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta ANO Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikaci v okolí objektu tvoří kombinace zámkové dlažby a asfaltu. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 70 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 133 cm) je umístěna vlevo. V zádveří (šířka 308 cm, hloubka 381 cm) je k dispozici pokladna (pult výška 98 cm). Do předsálí s kavárnou vedou další trvale otevřené dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 138 cm).

Interiér:

Kromě kavárny se v předsálí nachází upravená toaleta a dvoukřídlé dveře (průjezd šířka 140 cm) do sálu, které jsou v době uvádění na představení trvale otevřeny. Sál je vybaven mobilními židlemi, v případě návštěvy představení je vhodné se předem domluvit kvůli vyhrazení místa.

Výtah:

Prostor je v přízemí.

WC:

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 75 cm – zúženo madlem na dveřích; kabina šířka 140 cm, hloubka 163 cm) s přístupem přes předsíň (dveře šířka 80 cm; předsíň šířka 133 cm, hloubka 151 cm) je samostatná a nachází se v předsálí. Jednokřídlé dveře do WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 83 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Kulturní dům Dobeška   Kulturní dům Dobeška
Mapa