ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Historická radnice Praha 4

Částečně přístupný
Kontakty

Táborská 500/30
Praha 4

telefon +420 261192111


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný ANO Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Komunikace v okolí objektu je tvořena kvalitní mozaikovou dlažbou, +3 schody před hlavním vstupem vyrovnává komunikace v podélném sklonu (až 5 %).

Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran. Šířka průjezdu je dostatečná. Zvonková signalizace není k dispozici. Z prostorného zádveří vedou do vstupní haly další totožné dveře.

Interiér:

PŘÍZEMÍ

V současnosti využívá městská část reprezentační a společenské prostory ve druhém a třetím patře. Ve vstupní hale je umístěna recepce (pult výška 120 cm). Od recepce je přístup k osobnímu výtahu, který propojuje přízemí s 2. a 3. patrem.

2. PATRO

Ve druhém patře se nachází obřadní místnost, přístupná dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 60 cm), které jsou v době konání obřadů trvale otevřeny.

Dále je na patře zasedací místnost, přístupná totožnými dveřmi. Místnost je vybavena mobilními židlemi, manipulační prostor je dostatečný.

3. PATRO

Ve třetím patře se nachází společenský sál, přístupný dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 75 cm), které jsou v době konání akcí trvale otevřeny. Sál je vybaven mobilními židlemi, na podium vedou +2 schody. Manipulační prostor v sále je dostatečný.

Dále jsou na patře dvě společenské místnosti pro konání seminářů přístupné dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 60 cm), které jsou v době konání akcí trvale otevřeny.

Výtah:

Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 101 cm, hloubka 140 cm) spojuje 0. až 3. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadlem na čelní stěně. Sklopné sedátko je k dispozici. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 110 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 112 cm.

WC:

Upravená, ale nepřístupná toaleta (dveře šířka 90 cm; kabina šířka 275 cm, hloubka 201 cm) z důvodu nevhodného otevírání dveří je samostatná a nachází se ve třetím patře. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se nevhodně mechanicky směrem dovnitř kabiny. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 106 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním pevným a jedním sklopným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací místo není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Historická radnice Praha 4   Historická radnice Praha 4   Historická radnice Praha 4   Historická radnice Praha 4   Historická radnice Praha 4
Mapa