ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní centrum K 12 - Pertoldova

Nepřístupný
Kontakty

Pertoldova 3346/10
Praha 12

telefon +420 241773832


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem NE Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta NE Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Objekt je umístěn ve svahu nad ulicí Československého exilu, přístup k budově od zastávky MHD Pavelkova je svažitým terénem dvěma rampami (6 %, délka 2x 30 m).

Hlavní vstup vede do přízemí objektu, vstupní dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 80 m, vedlejší křídlo šířka 85 cm) se otevírají mechanicky směrem ven, následuje malé zádveří (šířka 368 cm, hloubka pouze 86 cm) a další totožné dveře, které se otevírají směrem do zádveří.

Interiér:

Za zádveřím následuje dvouramenné schodiště (2x +12 schodů, šířka 170 cm) na úroveň 1. patra, kde je umístěna pobočka K12.

V 1. patře je z foyer přístup rovně podél šatny (pult výška 89 cm) do sálu dvoukřídlými dveřmi (šířka 2x 89 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. Sál má rovnou plochu podlahy, zvýšené pódium má přístup přes +4 schody.

Od schodiště vpravo je z foyer přístup k běžným toaletám se zúženým průchodem, ke kanceláři a klubovně. Vybavení kluboven tvoří stoly (výška 73 cm) s podjezdem (výška 71 cm), dále k šatně herců spojené se sálem. Dveře do místností mají šířku 80 cm, dveře do šatny šířku 60 cm.

Sluníčko

Oddělená provozovna pro služby hlídání dětí má vstup vlevo od hlavního vstupu K12 pobočka Pertoldova. Chodník až ke vstupu má velký příčný sklon (7,2 %).  Vstupní jednokřídlé dveře (šířka 76 cm) se otevírají mechanicky směrem ven, ve dveřích je dále krátký nájezd (sklon 30%, délka 30 cm).

Následuje zádveří (šířka 138 cm, hloubka 148 cm) a totožné dveře jako vstupní, které se otevírají do zádveří. Herní místnost má pouze běžné hygienické zázemí se zúženým průchodem. Přístup do uzavřeného dvora s živičným povrchem je přes schodiště s -5 schody nebo je možno použít obchozí vnější trasu brankou (šířka 64 cm) nebo vraty. Trasa má povrch s proměnlivým sklonem max. 7%.

V případě konání samostatných akcí v prostoru dvora se vnitřní průchod Sluníčkem nevyužívá, k dispozici je pouze vnější vstup brankou (šířka 64 cm) nebo vjezdem a běžná nepřístupná toaleta se zúženým průchodem a umístěná nad +5 schody. Trasa má povrch s proměnlivým sklonem max. 7%.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

K dispozici je pouze běžná toaleta.

Parkování:

K dispozici je vyhrazené stání před objektem.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Kulturní centrum K 12 - Pertoldova   Kulturní centrum K 12 - Pertoldova   Kulturní centrum K 12 - Pertoldova   Kulturní centrum K 12 - Pertoldova   Kulturní centrum K 12 - Pertoldova   Kulturní centrum K 12 - Pertoldova
Mapa