ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova

Přístupný
Kontakty

Jordana Jovkova 3427/20
Praha 12

telefon +420 241773832


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon ANO Bezbariérový vstup hlavním vchodem ANO Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu NE Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy NE Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kulturní centrum označované jako K 12 je umístěno v suterénu a v přízemí výškového bytového domu. 

Hlavní vstup do přízemí objektu je umístěn ze severní strany, z horní úrovně terénu. V ose budovy jsou vstupy do bytové sekce, po stranách vpravo a vlevo jsou vstupy do K12.

Pravý vstup má dvoukřídlé vstupní dveře (hlavní křídlo šířka 84 cm, vedlejší křídlo šířka 87 cm), otevírají se mechanicky směrem ven. U vstupu je vpravo umístěna v rohu obousměrná zvonková signalizace interkom (výška 143 cm). Za vstupem následuje zádveří (šířka 190 cm, hloubka 215 cm) a další totožné dvoukřídlé dveře jako vstupní, otevírají se směrem do zádveří a vedou do foyer.

Levý vstup má totožné parametry, není však opatřen zvonkovou signalizací.

Pravý vstup je otevřen v době kulturních představení, slouží zejména pro přístup do divadelního sálu se zázemím. Levý vstup je určen pro přístup do tělocvičného sálu. Prostory je možno oddělit nebo propojit otevřením dveří ve spojovací chodbě.

Vedlejší vstup je z východní strany v úrovni suterénu. Vstup je jednokřídlými dveřmi (šířka 87 cm), otevírají se mechanicky směrem dovnitř, dveře jsou bez kliky na kouli. Návštěvu je třeba ohlásit předem. Vpravo u vstupu je umístěna na nepřístupném místě (nad nástavcem vzduchotechniky) obousměrná zvonková signalizace interkom (výška 154 cm). V tomto podlaží jsou šatny herců nebo místnosti slouží jako klubovny, hygienické zázemí je zde pouze běžné se zúženým průchodem (šířka 60 cm).

Interiér:

Za zádveřím ve vstupní hale vlevo je umístěna šatna (pult výška 90 cm) a běžné hygienické zázemí. Divadelní sál se dvěma totožnými vstupy se nachází vpravo, vstupní dvoukřídlé dveře (hlavní křídlo šířka 87 cm, vedlejší křídlo šířka 50 cm) se otevírají se mechanicky směrem ven. Sál má hlediště s rovnou podlahou a židlemi. Jeviště je nad +4 schody.  Ze sálu je přístup přes +2 schody dvěma dvoukřídlými dveřmi (hlavní křídlo šířka 87 m, vedlejší křídlo šířka 50 cm) na venkovní terasu.

Ze vstupní haly vede vlevo spojovací chodba k tělocvičně, přístupné toaletě a dvěma klubovám. Klubovny jsou vybaveny stoly (výška 73 cm, pojezd výška 71 cm). 

Přístup do suteré nu je pouze po schodišti. Jsou zde umístěné tři klubovny, vybavení tvoří stoly (výška 73 cm podjezd výška 71 cm), šatny herců s běžným hygienickým zázemím se zúženým průchodem. Přístup do úrovně přízemí je pouze schodištěm.

Výtah:

Výtah není k dispozici.

WC:

Přístupná samostatná toaleta (dveře šířka 90; kabina šířka 245 cm, hloubka 245 cm) se nachází ve spojovací chodbě. Jednokřídlé dveře jsou označené, z vnější strany bez kliky – na kouli a otevírají se mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva (min. šířka 113 cm k výlevce). Toaletní mísa je vybavena dvěma sklopnými madly, madla byla v době mapování (srpen 2015) vyviklaná. Prostorná kabina slouží i jako úklidová místnost (sklad materiálu) a je opatřena výlevkou. Kabina je uzavřena, klíč je k dispozici u personálu.

Parkování:

Nejbližší parkovací stání je v oblouku ulice Jordana Jovkova pod K12, je ale vyznačeno pouze vodorovným značením.  

Vyhrazená stání jsou k dispozici na parkovišti mezi ulicemi Nikoly Vapcarova  a Generála Šišky (u obchodního domu) a další tři stání jsou umístěna na Sofijském náměstí u prodejny Billa.

Poznámky:

Mapováno 10/2015.

Galerie:
Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova   Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova   Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova   Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova   Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova   Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova   Kulturní centrum K 12 - Jordana Jovkova
Mapa