ikona objektyOBJEKTY

služby, kultura, zdravotnictví ...

ikona dopravaDOPRAVA

individuální a hromadná

ikona zelenZELEŇ

zahrady, parky,
stezky

ikona mapaMAPA

systém zobrazení objektů na mapě

CZ / EN

KC Vozovna

Částečně přístupný
Kontakty

Za Žižkovskou vozovnou 18/2687
Praha 3

telefon +420 222510796


email  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
WEB 

Přístupnost objektů
Obtížný povrch NE Obtížný sklon NE Bezbariérový vstup hlavním vchodem NE Bezbariérový vstup bočním vchodem ANO Schody ANO Točité schodiště NE Výtah běžný NE Plošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu ANO Ližiny nebo rampa NE Úzké dveře nebo průjezdy ANO Přístupná toaleta ANO Částečně přístupná toaleta NE Nepřístupná toaleta ANO

Vstup:

Kulturní centrum Vozovna je umístěno v suterénu rekonstruovaného bytového domu s hlavním vstupem přes venkovní schodiště (-12, -9 schodů). Zvonková signalizace není k dispozici. Dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 82 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Ze zádveří (šířka 195 cm, hloubka 206 cm) vedou do interiéru KC další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 78 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří.

Vedlejší, upravený vstup do KC je možný z druhé strany objektu z vnitrobloku přes jednokřídlou branku (šířka 96 cm). Dále přes dvoukřídlé vstupní dveře (šířka 2x 80 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven přímo k průchozí svislé plošině (nosnost 500 kg; rozměry přepravní plochy šířka 104 cm, hloubka 146 cm), která propojuje KC v suterénu s pobočkou Městské knihovny v uliční úrovni.

Jako alternativní přístup je možné v otevírací době pobočky Městské knihovny využít hlavní vstup do knihovny přes dvoukřídlé dveře (šířka 2x 74 cm) s vysokým prahem (výška 3 – 4 cm), které se otevírají mechanicky směrem ven. Zvonková signalizace s obousměrnou komunikací (výška 140 cm) se nachází vpravo. Ze zádveří (šířka 500 cm, hloubka 210 cm) vedou do interiéru knihovny další dvoukřídlé dveře (šířka 2x 89 cm), otevírají se mechanicky směrem do zádveří. Svislá plošina je z interiéru knihovny volně přístupná.

Interiér:

Interiér kulturního centra tvoří prostorná centrální místnost se stupňovitým hledištěm, ze které je možný přístup jednokřídlými dveřmi (šířka 102 cm) do sálu vybaveného židlemi a do kavárny s jednokřídlými dveřmi (šířka 85 cm) vybavené stoly s omezeným podjezdem (šířka 58 cm, výška 66 cm). K dispozici jsou dvě upravené toalety.

Výtah:

Výtah není k dipozici, převýšení je řešeno svislou plošinou (viz vstup).

WC:

Přístupná toaleta (dveře šířka 87 cm; kabina šířka 217 cm, hloubka 195 cm) se nachází v oddělení WC muži s předsíní (šířka 123 cm, hloubka 344 cm). Označené dveře do předsíně jsou jednokřídlé (šířka 90 cm). Jednokřídlé dveře do kabiny WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 149 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Přístupná toaleta (dveře šířka 87 cm; kabina šířka 211 cm, hloubka 192 cm) se nachází v oddělení WC ženy s předsíní (šířka 123 cm, hloubka 344 cm). Označené dveře do předsíně jsou jednokřídlé (šířka 90 cm). Jednokřídlé dveře do kabiny WC se otevírají mechanicky směrem ven. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 139 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování:

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici.

Poznámky:

Mapováno 12/2015.

Galerie:
KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna   KC Vozovna
Mapa